Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣτα Ιωάννινα η 9η συνάντηση αγροτουριστικών επιχειρήσεων
ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ

Στα Ιωάννινα η 9η συνάντηση αγροτουριστικών επιχειρήσεων

Σε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου στους Λιγκιάδες στις 17/12/2007, διαμορφώθηκε το πρόγραμμα της 9ης συνάντησης αγροτουριστικών επιχειρήσεων, που θα γίνει με την συνεργασία της αμκε ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ

Σε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου στους Λιγκιάδες στις 17/12/2007, διαμορφώθηκε το πρόγραμμα της 9ης συνάντησης αγροτουριστικών επιχειρήσεων, που θα γίνει<...> με την συνεργασία της αμκε ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ στις 21, 22 & 23 Ιαν 2008.

Με την 9η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος ενημερώσεων-επαφών-ανταλλαγής εμπειριών-εκπαίδευσης των επιχειρηματιών αγροτουρισμού, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ένα θεσμικό πλαίσιο για την λειτουργία των επιχειρήσεων αγροτουρισμού, να αναζητήσουν τρόπους αύξησης της ζήτησης του αγροτουρισμού, να συσπειρωθούν σε συλλογικά σχήματα δράσης, να δοκιμάσουν μεθόδους μεταφοράς τεχνογνωσίας και να επισημάνουν τις προϋποθέσεις διαμόρφωσης προδιαγραφών αγροτουρισμού.

Η πρόεδρος της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου κα Σταυρούλα Καραβασίλη (Βουργαρέλι, Aρτας) δήλωσε ότι «προετοιμάζεται η συνάντηση έτσι, ώστε να είναι χρήσιμη για όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ΕΝΩΣΕΩΝ Αγροτουρισμού από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος. Οι επιχειρηματίες αγροτουρισμού είμαστε σωστοί επαγγελματίες στις επιχειρήσεις μας αλλά «ερασιτέχνες» συνδικαλιστές. Στην 9η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων θα μπορέσουμε να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα λειτουργίας των Ενώσεών μας αποδοτικά».

Ο πρόεδρος της αμκε ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ κ. Νίκος Φραντζεσκάκης (Βάμμος, Χανιά) επεσήμανε ότι οι ΕΝΩΣΕΙΣ Αγροτουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο είναι μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη στην θεσμική συμμετοχή των επιχειρηματιών αγροτουρισμού στα θέματα τους απασχολούν, διευκολύνοντας την επίλυση προβλημάτων με συζήτηση με τους κατ εξοχήν ενδιαφερόμενους, τους επιχειρηματίες.

Οι Συναντήσεις Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων είναι πλατφόρμες συνάντησης, συζήτησης, ανταλλαγής εμπειριών και προγραμματισμού δράσης, για όλους τους επιχειρηματίες του αγροτουρισμού που θα ήθελαν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024