Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤα καταδυτικά πάρκα στο επίκεντρο συνάντησης στο Ηράκλειο Κρήτης
Θαλάσσιος τουρισμός

Τα καταδυτικά πάρκα στο επίκεντρο συνάντησης στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια τη διαδικασία δημιουργίας καταδυτικών πάρκων, μετά τις αλλαγές της σχετικής νομοθεσίας, και πέρυσι, προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας Καταδυτικά Πάρκα Κρήτης και στην επιλογή των προτεινόμενων περιοχών.

Συνάντηση καθοριστικής σημασίας, για την περεταίρω συνεργασία στη δημιουργία καταδυτικών πάρκων στα βόρεια παράλια του Νομού Ηρακλείου είχε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τους δημάρχους Χερσονήσου και Μαλεβιζίου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ενημέρωσε τους  κ.κ. Γιάννη Μαστοράκη και Κώστα Μαμουλάκη αντίστοιχα, για τις προτεινόμενες περιοχές, Σταλίδα, στο Δήμο Χερσονήσου και Μονοναύτης, στο Δήμο Μαλεβιζίου και τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Καταδυτικά Πάρκα Κρήτης, που έχει συστήσει το Επιμελητήριο για να προωθήσει τον καταδυτικό τουρισμό.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και εξετάστηκαν όλα τα επιμέρους θέματα, ώστε να προχωρήσει η επένδυση σε σωστές βάσεις και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα το ταχύτερο δυνατό.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια τη διαδικασία δημιουργίας καταδυτικών πάρκων, μετά τις αλλαγές της σχετικής νομοθεσίας, και πέρυσι, προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας Καταδυτικά Πάρκα Κρήτης και στην επιλογή των προτεινόμενων περιοχών, εξασφαλίζοντας την έγκριση της Εφορίας Ενάλιων Αρχαιοτήτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024