Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΜαρίνα Φλοίσβου: Ζωντανεύουν τα Χριστούγεννα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Μαρίνα Φλοίσβου: Ζωντανεύουν τα Χριστούγεννα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μαρίνα Φλοίσβου - Χριστούγεννα

Σε όλη την έκταση της Μαρίνας θα εκτελεστεί μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων που θα περιλαμβάνουν μουσικές, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες

Η Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, καλωσορίζει τους επισκέπτες της σε μια φαντασμαγορική τελετή για τα Χριστούγεννα. Λίγο πριν τις γιορτές, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην στολισμένη Μαρίνα.

Σε όλη την έκταση της Μαρίνας θα εκτελεστεί μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων που θα περιλαμβάνουν μουσικές, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες.

Το χριστουγεννιάτικο ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες- Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες- Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες- Led Snow Fairies, οι μαριονέτες  Christmas Muppet Show αλλά και τα στρατιωτάκια Tin Soldier, θα ξεπηδήσουν από την σκηνή και θα βρεθούν ανάμεσα στους επισκέπτες όπως οι αγαπημένες παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Από το συνολικό γίγνεσθαι δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ξακουστός  Μάγος Σανκάρα θα δώσει μια  απολαυστική παράσταση μαγείας  και θα προετοιμάσει το έδαφος για την εντυπωσιακή είσοδο του Άγιου Βασίλη. Για μια ακόμη χρονιά επίσης θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ενώ εντυπωσιακά  βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό της Μαρίνας. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με Face Painting και  μπαλονοκατασκευές.

Επιπλέον, φέτος η Χορωδία του Παλαιού Φαλήρου θα κάνει την μουσική αρχή με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ενώ το υπόλοιπο μουσικό μέρος του προγράμματος θα αναλάβουν οι καλλιτέχνες Ελένη Δεφίγγου και Maestro. Η έκπληξη της βραδιάς αναμένεται να είναι το συγκρότημα Batala Atenas που θα ξεσηκώσουν το κοινό με μια παρέλαση γεμάτη χριστουγεννιάτικη ένταση! Το δυναμικό συγκρότημα θα ηχήσει τα ακαταμάχητα κρουστά του σε ρυθμούς samba και reggae, παρασέρνοντας το κοινό σε ένα δυνατό ρυθμό χριστουγεννιάτικης αισιοδοξίας!

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης είναι η Βίκυ Χατζή, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός  KISS FM έχει αναλάβει να μεταδώσει ζωντανά στο πρόγραμμά του όλη την εκδήλωση.

Γιορτινά Γούρια και δώρα θα υπάρχουν προς πώληση στο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».  Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους  τους επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024