Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός Τουρισμός«Πράσινο φως» για το θέατρο του Λυκαβηττού μετά από 7 χρόνια λουκέτου
Πολιτισμός

«Πράσινο φως» για το θέατρο του Λυκαβηττού μετά από 7 χρόνια λουκέτου

Τα τελευταία χρόνια το θέατρο είχε παραμείνει κλειστό, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας.

Σε λειτουργία τίθεται φέτος το ανανεωμένο θέατρο του Λυκαβηττού, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει πληθώρα εκδηλώσεων και συναυλιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, ο Κώστας Μπακογάννης ανακοίνωσε ότι «το θέατρο του Λυκαβηττού, ένας χώρος συνδεδεμένος με αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ήχους και θεάματα, λειτουργεί και πάλι φέτος το καλοκαίρι φιλοξενώντας εκδηλώσεις και συναυλίες».

Τα τελευταία χρόνια το θέατρο είχε παραμείνει κλειστό, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο μετά τα έργα συντήρησης από τον Δήμο Αθηναίων, θα ανοίξει ξανά τις πύλες του, υπό τη διαχείριση της Τεχνόπολις.

Η τελευταία φορά που άναψαν οι προβολείς στο Θέατρο Λυκαβηττού ήταν ένα βράδυ του Ιουλίου του 2016, σε εκδήλωση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συναυλία με την συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελένης Βιτάλη και άλλων καλλιτεχνών.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024