Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΠροβολή της Πάρου ως ιδανικού γαμήλιου τουρισμού
Εναλλακτικός Τουρισμός

Προβολή της Πάρου ως ιδανικού γαμήλιου τουρισμού

«Η Πάρος είναι ένα άλλο ειδυλλιακό ελληνικό νησί που είναι δημοφιλής προορισμός για νεόνυμφους».

“Ο μήνας του μέλιτος είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά ταξίδια της ζωής μας, αλλά οι καλύτερες εμπειρίες μήνα του μέλιτος είναι αναμφίβολα αυτές που συνοδεύουν ένα ποτήρι κρασί” έγραψε πρόσφατα το “Winetraveler”, ταξιδιωτικός ιστότοπος των ΗΠΑ που εστιάζει στον οινοτουρισμό.

Στην εισαγωγή του άρθρου τονίζεται ότι “Εάν εσείς και ο σύζυγός σας είστε γνώστες του κρασιού, μπορεί να έχετε ήδη επισκεφτεί μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς κρασιού στον κόσμο και να αναζητάτε έναν νέο προορισμό για να επισκεφτείτε για το μήνα του μέλιτος. Γιατί να μην κατευθυνθείτε σε ένα από τα ελληνικά νησιά; Πιο γνωστή για τις όμορφες παραλίες της και τον χαλαρό τρόπο ζωής, η Ελλάδα φημίζεται επίσης για τα απολαυστικά κρασιά της. Όμως, δεδομένης της μυριάδας παραγωγών κρασιού σε όλη τη χώρα, το να αποφασίσετε πού θα πάτε για το μήνα του μέλιτος σας μπορεί να μην είναι εύκολο. Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, ακολουθεί ένας οδηγός για τα ελληνικά νησιά και τα κρασιά που πρέπει να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια ενός μήνα του μέλιτος”.

Ειδικά για την Πάρο γράφει: “Η Πάρος είναι ένα άλλο ειδυλλιακό ελληνικό νησί που είναι δημοφιλής προορισμός για νεόνυμφους. Είναι διάσημο για τις όμορφες αμμουδιές του γεμάτες με γαλαζοπράσινα νερά και τα γραφικά αλλά παραδοσιακά χωριά του που συνδέονται με βυζαντινά μονοπάτια.  Η Παροικιά, η πρωτεύουσα του νησιού, είναι μια ζωντανή πόλη με εξαιρετικά εστιατόρια και φανταστικά wine bar, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι κρασί Prosecco.

Αν όμως προτιμάτε να απολαμβάνετε το κρασί σας απομονωμένοι, νοικιάστε μια απομονωμένη βίλα στην Πάρο και τελειώστε ένα μπουκάλι Prosecco με ένα πιάτο με ψάρι δίπλα στη θάλασσα!  Είτε προτιμάτε να περάσετε το μήνα του μέλιτος απολαμβάνοντας κρασί, βουτώντας στις αρχαίες ρίζες του νησιού ή χαλαρώνοντας στις όμορφες παραλίες του, η Πάρος είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας ελληνικά νησιά. Το νησί είναι τόσο όμορφο που μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να επιστρέφει ξανά και ξανά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024