Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός Τουρισμός#RouteLab στο Κατάκολο, στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022
Τουρισμός εμπειρίας

#RouteLab στο Κατάκολο, στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022

Το Routelab ταξιδεύει μέχρι το Κατάκολο και δημιουργεί έναν προορισμό εμπειρίας. Εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας.

Το #RouteLab (συναντήσεις Μεταφοράς Τεχνογνωσίας, που δημιουργήθηκε ως ιδέα το 2019 από μια ομάδα ανθρώπων με όραμα για μια κοινωνία γνώσης και καινοτομικής προσέγγισης της εξέλιξης) συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο. Μια ακόμη διήμερη συνάντηση Μεταφοράς Γνώσης με τη “σφραγίδα” του #RouteLab θα πραγματοποιηθεί στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

Η διαδρομή του #RouteLab “οδηγεί” το όχημα γνώσης στο Κατάκολο και εστιάζει στον τουρισμό εμπειρίας, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τους δρόμους της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και τις σύγχρονες επιθυμίες του ταξιδιώτη, αναζητώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά και του ρόλου του τουρισμού στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η ταξιδιωτική εμπειρία προϋποθέτει τη συναναστροφή με ανθρώπους της περιοχής, τη γνωριμία με τον τοπικό πολιτισμό, την αναζήτηση γεύσεων, αρωμάτων αλλά και αισθήσεων. Εναλλακτικές προτάσεις, τουρισμός κρουαζιέρας, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, αλλά και workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024