Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣτα Μετέωρα ο Fabio Barone θα προσπαθήσει να σπάσει το Guiness World Speed Record
Εναλλακτικός Τουρισμός

Στα Μετέωρα ο Fabio Barone θα προσπαθήσει να σπάσει το Guiness World Speed Record

Ο διακεκριμένος οδηγός της Ferrari Fabio Barone θα οδηγήσει το «F8 TRIBUTO», σε μια προσπάθεια να σπάσει το Guiness World Speed Record.

Στις 25 Απριλίου 2023, στη Θεσσαλία θα λάβει χώρα μια μοναδική εκδήλωση, αφιερωμένη στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που προσφέρουν τα Μετέωρα και το Μουζάκι.

Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος οδηγός της Ferrari Fabio Barone και πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, θα οδηγήσει το «F8 TRIBUTO», σε μια προσπάθεια να σπάσει το Guiness World Speed Record, διανύοντας, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, συγκεκριμένη διαδρομή που βρίσκεται στα εντυπωσιακά και γραφικά Μετέωρα.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο γεγονός, το οποίο θα μεταφερθεί και στην μικρή οθόνη, μέσω ενός αφιερωματικού ντοκιμαντέρ. Παράλληλα, ο «αγώνας» θα μεταδοθεί ζωντανά από τις onboard κάμερες, που είναι τοποθετημένες στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται πως η παγκόσμια τελετή παρουσίασης του ειδικά διαμορφωμένου αυτοκινήτου θα γίνει στην Ελλάδα στις 23 Απριλίου (11:00-12:00) στο Mouzaki Palace Hotel & Spa.

H είσοδος στην τελετή παρουσίασης για το κοινό και τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί μόνο στους έχοντες το σχετικό pass που θα χορηγείται κατόπιν αιτήματος και following στην σελίδα «Ferrari Club Passione Rossa Greece» στο Facebook.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023