Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑνοίγει το “Πάρκο των Χρωμάτων” στην Πάφο
Θεματικά Πάρκα

Ανοίγει το “Πάρκο των Χρωμάτων” στην Πάφο

Στη δημιουργία του μεγαλύτερου αστικού Πάρκου της πόλης και ενός από τα μεγαλύτερα της Κύπρου προχώρησε ο Δήμος Πάφου, και σε λίγες μέρες θα ανοίξει τις πύλες του.

Σε λίγες μέρες θα δοθεί για καθημερινή χρήση και απόλαυση το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Κύπρου, που βρίσκεται στην Πάφο. Το “Πάρκο των Χρωμάτων”, στο κέντρο της πόλης, έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι πια θέμα ημερών να δοθεί για χρήση στο κοινό της πόλης και στους τουρίστες της, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Ο δήμαρχος της Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος έχει υπογράψει πριν περίπου 9 μήνες με την ανάδοχο εταιρεία Μiltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltd συμβόλαιο για την κατασκευή του έργου “Δημιουργία του Δημοτικού Πάρκου Χρωμάτων”, συνολικής δαπάνης 3.715.180 ευρώ.

Το “Πάρκο των Χρωμάτων” καλύπτει έκτασης 32.000 τ.μ. και θα είναι το πιο “πλούσιο” στην Κύπρο τόσο από άποψη πρασίνου όσο και υποδομών. Το Πάρκο θα περιλαμβάνει πλατειακούς χώρους συνάθροισης, παιδική χαρά, καφετέρια, γήπεδο αντισφαίρισης, γήπεδο καλαθόσφαιρας, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, αποδυτήρια, τροχοπεδιλοδρόμιο (skateboard), τοίχο αναρρίχησης 3-6 μ.,  γραφείο διαχείρισης και πληροφόρησης, εκθεσιακό υπαίθριο χώρο, αρωματικό-βοτανικό κήπο,  χώρους υγιεινής, 83 χώρους στάθμευσης για κοινό και ΑΜΕΑ, χώρους υπηρεσιών, κεντρική διαδρομή, και πύλες εισόδου, ενώ θα φυτευτούν εκατοντάδες νέα δένδρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024