Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΧριστούγεννα στην Σκιάθο με 23 εκδηλώσεις και την Ε. Αρβανιτάκη
Η έναρξη θα δοθεί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα στην Σκιάθο με 23 εκδηλώσεις και την Ε. Αρβανιτάκη

Δήμος Σκιάθου

Οι φετινές εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν στα παιδιά, μικρά και “μεγάλα”, ώστε να δοθεί ένα μήνυμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας με τον λαμπερό στολισμό του νησιού

Ο Δήμος Σκιάθου φέτος θα γιορτάσει με 23 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του νησιού, στοχεύοντας στο να μετατρέψουν το νησί σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν και η Εκπαιδευτική Κοινότητα, το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, διάφοροι σύλλογοι και πολλοί εθελοντές. Οι φετινές εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν στα παιδιά, μικρά και “μεγάλα”, ώστε να δοθεί ένα μήνυμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας με τον λαμπερό στολισμό του νησιού.

Η έναρξη θα δοθεί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 με τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Το δέντρο “ταξίδεψε” από τεχνητή φυτεία της Χαλκιδικής και τα 60.000 και πλέον λαμπάκια του, θα φωτιστούν από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Από 3 έως 31 Δεκεμβρίου 2022, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι, καλλιτεχνικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ξωτικά και μάγους, προβολή θεατρικών έργων, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, υπαίθρια παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες γιορτές και πάρτι, μουσικά ταξίδια στα σοκάκια του νησιού.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024