Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΤραγικό ατύχημα στη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στη γαλλική Ντίσνεϊλαντ

Τραγικό ατύχημα στη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες, ο ένας από τους οποίους σοβαρά, σε δυστύχημα σε ένα βαγόνι του “Τρένου του ορυχείου” στην Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας, έγινε γνωστό από […]

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες, ο ένας από τους οποίους σοβαρά, σε δυστύχημα σε ένα βαγόνι του “Τρένου του ορυχείου” στην Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, ανατολικά<...> της γαλλικής πρωτεύουσας, έγινε γνωστό από πηγές.

“Ένα κομμάτι (του σκηνικού) από υαλονήματα και ξύλο έπεσε γύρω στις 14:50 πάνω σε ένα βαγόνι, στο οποίο είχαν λάβει θέσεις 25 άνθρωποι”, χτυπώντας στο κεφάλι έναν άνδρα 38 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε παρισινό νοσοκομείο, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, δήλωσε η νομαρχία.

Για λόγους ασφαλείας, “χρειάστηκε να κλείσει το θέαμα έως ότου εκδοθεί νέα διαταγή σύμφωνα με τις κανονικές διαδικασίες μας, προκειμένου να δούμε τι έχει συμβεί”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024