Τελευταία νέα
HomeΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςTo Mouratoglou Tennis Center στην Costa Navarino προσφέρει προγράμματα για όλες τις ηλικίες
Ξενοδοχεία

To Mouratoglou Tennis Center στην Costa Navarino προσφέρει προγράμματα για όλες τις ηλικίες

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες παίκτες μπορούν να προπονηθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν όπως οι παγκόσμιοι σταρ του τένις φέτος το καλοκαίρι, στο Mouratoglou Tennis Center στην Costa Navarino, το οποίο ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί κι έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον Πάτρικ Μουράτογλου, προπονητή της 23 φορές πρωταθλήτριας Grand Slam Serena Williams και του 4ου στην παγκόσμια κατάταξη Στέφανου Τσιτσιπά.

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίου επιπέδου προπόνηση, με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και με την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητών του Μουράτογλου, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes.

Παίκτες όλων των επιπέδων από 14 ετών και πάνω, μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες, την τεχνική και τις τακτικές τους παίρνοντας μέρος στα ειδικά tennis clinics, ενώ ατομικά και ομαδικά μαθήματα τα οποία είναι ιδανικά για τη βελτίωση ατομικών επιδόσεων, διατίθενται για ηλικίες άνω των 6 ετών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της φιλοσοφίας της Mouratoglou Academy. Αρχάριοι, προχωρημένοι και έμπειροι παίκτες ηλικίας 10 ετών και πάνω που αναζητούν την απόλυτη δοκιμή, μπορούν να συμμετάσχουν στο ‘Challenge the Pro’, αντιμετωπίζοντας τους κορυφαίους προπονητές.

Οι επισκέπτες που αναζητούν μια διασκεδαστική εμπειρία εκμάθησης, μπορούν να κάψουν θερμίδες και να εξασκηθούν μετά μουσικής, σε ένα από τα εβδομαδιαία μαθήματα cardio tennis, που είναι διαθέσιμα για ηλικίες 16+, ενώ τα προγράμματα UTS Nights είναι διαδραστικά τουρνουά που προσφέρουν μια πιο ανταγωνιστική εμπειρία σε όσους είναι 10+.

Τα Mouratoglou Signature Tennis Camps για ενήλικες και παιδιά, τα οποία ξεκινούν το φθινόπωρο -μια ιδανική εποχή για εξάσκηση στο άθλημα- θα καλύπτουν την τεχνική, τις τακτικές, τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και τις πνευματικές πτυχές του παιχνιδιού. Τα camps αποτελούν τον ιδανικό τρόπο μύησης στο τένις μέσα από ένα διασκεδαστικό και συνάμα δομημένο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε δύο ηλικιακές ομάδες: 8-14 και 14+. Τα Camps θα πραγματοποιούνται για 2 ή 5 ημέρες, με τις αντίστοιχες επιλογές διαμονής. Τα 16 υπερσύγχρονα γήπεδα του Mouratoglou Tennis Center -12 εκ των οποίων δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο- καλύπτουν και τους 3 τύπους (σκληρό, φυσικό γρασίδι -το μοναδικό στην Ελλάδα- και φυσικό χωμάτινο) και είναι εφάμιλλα των γηπέδων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Στη φωτογραφία, η Μαρία Σάκκαρη, στο Mouratoglou Tennis Center της Costa Navarino κατά την προετοιμασία για το Wimbledon 2021.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024