Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort 'Best Spa Resort in Europe' στα Prix Villégiature 2018
Ξενοδοχεία

Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort 'Best Spa Resort in Europe' στα Prix Villégiature 2018

Το 'Everlasting Euphoria" παρέχει θεραπείες βασισμένες σε παραδοσιακές τεχνικές, κάνοντας χρήση κρητικών βοτάνων και ελαίων, ενώ παρέχονται ακόμη επεμβατικές αντιγηραντικές θεραπείες, με τα τελευταία μηχανήματα του 2018.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μεγαλοπρεπές Château de Ferrières στην κεντρική Γαλλία, τα βραβεία Prix Villégiature απένειμαν στο OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort τον τίτλο “Best Spa Resort in Europe”.

“Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και οι απαιτήσεις των Prix Villégiature ήταν εμφανέστατα αυστηρές, περιλαμβάνοντας λεπτομερή ερωτηματολόγια για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθώς και διεξοδική έρευνα από τους δημοσιογράφους / μέλη της κριτικής επιτροπής που επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο μας. Ήταν τιμή μας να είμαστε υποψήφιοι και η βράβευσή μας ως το Best Spa Resort στην Ευρώπη είναι μια εξαιρετική διάκριση.

Η βράβευση από την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, καθώς αναγνωρίζει τη προσπάθεια μας για παροχή εξαιρετικών και καινοτόμων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών πολυτελείας στους επισκέπτες μας. Αυτά τα βραβεία έχουν διεθνή φήμη στο χώρο του τουρισμού, και ξεκάθαρα οδηγούν σε αυξημένη διεθνή αναγνώριση”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Το “Everlasting Euphoria” προσφέρει ολιστικές και πολυτελείς θεραπείες χαλάρωσης και αντιγήρανσης σε ένα γαλήνιο περιβάλλον κοντά στη θάλασσα. Παρέχει θεραπείες βασισμένες σε παραδοσιακές τεχνικές, κάνοντας χρήση κρητικών βοτάνων και ελαίων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν θεραπείες όχι μόνο στο σπα αλλά και σε πολλούς υπαίθριους χώρους του ξενοδοχείου, όπως ιδιωτικοί κήποι, ιδιωτικοί κολπίσκοι πάνω στο νερό, σκιασμένα deck, κ.λπ. Μια εξειδικευμένη ομάδα “τρέχει” τα προγράμματα διατροφής και αποτοξίνωσης και παρέχει διατροφική συμβουλευτική, ενώ προσφέρεται επίσης ένα day-spa στην παραλία, που παρέχει pop-in θεραπείες που επικεντρώνονται στην φροντίδα του δέρματος μετά τον ήλιο καθώς και μασάζ.

Το ξενοδοχείο παρέχει ακόμη επεμβατικές αντιγηραντικές θεραπείες, εξοπλισμένο με τα τελευταία μηχανήματα του 2018: το Hironic Doublo S είναι μια ολοκληρωμένη λύση για face lifting & body contouring, ενώ το Verju της Erchonia είναι ένα body contouring λέιζερ που παρέχει ταχύτερα και πιο ανώδυνα αποτελέσματα. Το MiCool της Hironic παρέχει μη επεμβατικές θεραπείες λιπόλυσης με χρήση Cryolipolysis, ενώ το Aquaglo της Sykor είναι μια θεραπεία απολέπισης και βαθύ καθαρισμού πόρων.

Η γκάμα του spa περιλαμβάνει προγράμματα διατροφής και ευεξίας, όπως το πρόγραμμα διατροφής για παιδιά και εφήβους, τα προγράμματα γιόγκα και βιολογικής διατροφής και το βραβευμένο Detox5+TM. Το Detox5+ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αποτοξίνωσης που αποτελείται από θεραπείες υψηλής τεχνολογίας και το μοναδικό πρόγραμμα διατροφής iMED, φέρνοντας το σώμα σε αρμονία με τη φύση. iMED σημαίνει “έξυπνη μεσογειακή αποτοξίνωση” και είναι μια επιστημονική προσέγγιση στη διατροφή, με οργανικά γεύματα που βασίζονται σε τοπικές κρητικές συνταγές, με προϊόντα είτε δικής μας καλλιέργειας είτε από τη τοπική αγορά. Οι θεραπείες και τα προγράμματα σχεδιάζονται γύρω από τις διακοπές των επισκεπτών, με σκοπό την ελάχιστη απασχόληση από τις δραστηριότητες και τον ελεύθερο χρόνο τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους με οικογένεια και φίλους, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνουν εξαιρετικές wellness υπηρεσίες πολυτελείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024