Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤο πολιτιστικό φεστιβάλ στο Linyi της Κίνας προωθεί τον τουρισμό
Φεστιβάλ

Το πολιτιστικό φεστιβάλ στο Linyi της Κίνας προωθεί τον τουρισμό

Το φεστιβάλ διαρκεί έως τις 7 Οκτωβρίου με έκθεση και φόρουμ καλλιγραφίας, δραστηριότητες δημόσιας πολιτιστικής εμπειρίας, θεματική έκθεση καλλιγραφίας που απλώνεται σε διάφορες τοποθεσίες.

Το 18ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Calligrapher Sage που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Linyi της επαρχίας Shandong της ανατολικής Κίνας έδειξε την γοητεία της κινεζικής καλλιγραφίας ενώ προώθησε περαιτέρω τον τουρισμό της πόλης, μιας πόλης με πλούσια πολιτιστική χροιά.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, με την τελετή έναρξης που ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν το μήνα, το φεστιβάλ διαρκεί έως τις 7 Οκτωβρίου με έκθεση και φόρουμ καλλιγραφίας, δραστηριότητες δημόσιας πολιτιστικής εμπειρίας, θεματική έκθεση καλλιγραφίας που απλώνεται σε διάφορες τοποθεσίες όπως η πλατεία Καλλιγραφίας Linyi, η πρώην κατοικία του αρχαίου Κινέζου καλλιγράφου Wang Xizhi, την Αρχαία πόλη Yizhou, την γκαλερί τέχνης, και το πολιτιστικό κέντρο Linyi, μεταξύ άλλων.

Η πατρίδα του παγκοσμίου φήμης αρχαίου Κινέζου καλλιγράφου Wang Xizhi, η πόλη Linyi εργάζεται για την οικοδόμηση μιας εικόνας ως η πατρίδα της καλλιγραφίας, ενώ ενσωματώνει αυτή την πολιτιστική κληρονομιά στον τουρισμό της και σε εμπορικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς περιγράφει το θέμα του φετινού φεστιβάλ, “Calligraphy & Innovation”.

Ο Wang Xizhi είναι ένας διάσημος αρχαίος Κινέζος καλλιγράφος που αναφέρεται επίσης ως Καλλιγράφος Σοφός (ο Σοφός της Καλλιγραφίας). Το πιο διάσημο έργο τέχνης του, “The Preface to the Poems Compposed at the Orchid Pavilion” ή Lanting Xu, αντιπροσωπεύει το υψηλό επίτευγμα της καλλιγραφίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023