Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο πρώτο βραβείο στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας
Αθλητικός τουρισμός

Το πρώτο βραβείο στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ο Ιταλός φωτογράφος Tommaso Pelagali, του διεθνούς φωτογραφικού πρακτορείου Bettini, που βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να καλύψει την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου, κέρδισε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας Fair Play στον διαγωνισμό “Momenti di Sport”, με την φωτογραφία που τράβηξε κατά τον τερματισμό στο 4ο ετάπ στην πόλη της Λάρισας.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας κατέκτησε το πρώτο του βραβείο, μάλιστα, επί ιταλικού εδάφους. Ο Tommaso Pelagali, ο Ιταλός φωτογράφος του διεθνούς φωτογραφικού πρακτορείου Bettini, ο οποίος βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να καλύψει την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου, κέρδισε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας Fair Play στον διαγωνισμό “Momenti di Sport”, με την φωτογραφία που τράβηξε κατά τον τερματισμό στο 4ο ετάπ στην πόλη της Λάρισας.

Ο Σύνδεσμος Αθλητικών Δημοσιογράφων της Λομβαρδίας διοργανώνει και απονέμει βραβεία στην Προσωπικότητα της Χρονιάς, την Ομάδα και τον Αθλητή της Χρονιάς, καθώς και πλήθος δημοσιογραφικών βραβείων αφιερωμένα σε γνωστές προσωπικότητες από τον ιταλικό αθλητισμό και τον ιταλικό Τύπο.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ανακοινώνει το Βραβείο Φωτογραφίας “Momenti di Sport’, που προορίζεται για επαγγελματίες δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Ο Τommaso Pelagali συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό με στιγμιότυπο του τερματισμού από το 4ο ετάπ, δίνοντας το μήνυμα, όπως ο ίδιος είπε, πως “όλοι οι αθλητές μπορεί να είναι αντίπαλοι μέσα στον αγώνα, αλλά συνάμα είναι φίλοι και συνοδοιπόροι σε κοινό στόχο”.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απήχηση που έχει διεθνώς ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, στο εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον της ποδηλασίας δρόμου, δηλώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε την αναβίωση του Γύρου, αναβαθμισμένου μάλιστα στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας: “Είναι το πρώτο εκτός συνόρων βραβείο που λαμβάνει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του Tomasso Pelagali και του πρακτορείου του. Αποδεικνύεται έμπρακτα πως η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ενισχύουν τον ρόλο της χώρας ως ηγέτιδας δύναμης στο διεθνές αθλητικό στερέωμα”.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συγχαίρει τον Tommaso Pelagali για την επιτυχία του και φυσικά περιμένει να τον υποδεχθεί στη 2η χρονιά της διοργάνωσής του, την ερχόμενη Άνοιξη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024