Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤριάντα χρόνια εμπειρίες ΕΥ ΖΗΝ
Υπαίθριος τουρισμός

Τριάντα χρόνια εμπειρίες ΕΥ ΖΗΝ

Σήμερα, η ΕΥ ΖΗΝ Greece δραστηριοποιείται στη διοργάνωση βιωματικών εταιρικών δραστηριοτήτων (team building), ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων, μεγάλων αθλητικών γεγονότων και ιδιαίτερων εμπειριών.

Τριάντα χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η ΕΥ ΖΗΝ Greece ΑΕ, πρωτοπόρος εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των εταιρικών ταξιδιών, team buildings, υπαίθριων δραστηριοτήτων και συνεδρίων, από το 1991.

Τα ταξίδια και οι μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να τα συνοδεύουν ήταν ανέκαθεν το πάθος του κ. Θανάση Παπαδημητρίου, συνιδρυτή και CEO της εταιρείας. Αυτό ακριβώς το πάθος επέλεξε να κυνηγήσει δημιουργώντας την ΕΥ ΖΗΝ το Μάιο του 1991. Αν και τότε, η έννοια του teambuilding, των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων στη φύση ήταν, για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας, έννοιες που αφορούσαν άλλους, με επιμονή και γνώση κατάφερε με τους συνεργάτες του, όχι μόνο να τις υιοθετήσουν, αλλά και να γίνουν μία νέα τάση.

Σήμερα, η ΕΥ ΖΗΝ Greece δραστηριοποιείται στη διοργάνωση βιωματικών εταιρικών δραστηριοτήτων (team building), ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων, μεγάλων αθλητικών γεγονότων και ιδιαίτερων εμπειριών. Από το 1991 μέσα από τις δράσεις της έχει προσφέρει, σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, Έλληνες και ξένους, την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές στιγμές χαράς, έντασης, απόλαυσης, χαλάρωσης, γνώσης, ομαδικότητας, περιπέτειας, δημιουργίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύσσει τον ποιοτικό αθλητικό τουρισμό και στοχεύει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεθνείς διοργανώσεις όπως το “IRONMAN”, το “B2Run”, το “HIGHLANDER Adventure” και άλλα.

“Η ‘επόμενη μέρα’ θα βρει την ΕΥ ΖΗΝ Greece πιο οργανωμένη από ποτέ, πιο έτοιμη να προσφέρει επανασχεδιασμένες τις μοναδικές υπηρεσίες της, πιο άξια να κερδίσει την εμπιστοσύνη και πίστη συνεργατών, πελατών και φίλων που ζητούν τη διαφορετικότητα στο ταξίδι, στις ταξιδιωτικές και αγωνιστικές εμπειρίες”, αναφέρει η ΕΥ ΖΗΝ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024