Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑναμνηστικός κατάλογος της έκθεσης “Hearts in Athens”

Αναμνηστικός κατάλογος της έκθεσης “Hearts in Athens”

Έναν αναμνηστικό κατάλογο με τις 118 καρδιές που φιλοτεχνήθηκαν από διάσημους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας και αποτελούν πια κομμάτιτης καθημερινότητάς μας, δημιούργησε […]

Έναν αναμνηστικό κατάλογο με τις 118 καρδιές που φιλοτεχνήθηκαν από διάσημους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας και αποτελούν πια κομμάτι<...>της καθημερινότητάς μας, δημιούργησε η `Hearts in Athens`.

Πρόκειται για τον επίσημο κατάλογο της υπαίθριας έκθεσης `Hearts in Athens`, ο οποίος περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους διοργανωτές της Έκθεσης, το Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων, κα Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, την Καλλιτεχνική Επιμελήτρια της έκθεσης, κα Ίριδα Κρητικού, τους εκπροσώπους των δύο μεγάλων χορηγών της Έκθεσης, ΔΕΛΤΑ DAILY και ΥΓΕΙΑ, τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Παπαδάτο και την Αντιπρόεδρο, κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, της ένωσης `Μαζί για το Παιδί`.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει εκτεταμένη παρουσίαση των γλυπτών της έκθεσης Hearts in Athens 2008, φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις, από την τοποθέτηση στην Πόλη και το Πάρτι εγκαινίων, καθώς και ανέκδοτο υλικό από τη διαδικασία φιλοτέχνησης των γλυπτών μέσα από το στούντιο καλλιτεχνών στη Μαρίνα Φαλήρου.

Ο αναμνηστικός αυτός κατάλογος, μια πολυτελής έκδοση 164 σελίδων, διαστάσεων 19.5Χ22.5, διατίθεται από το δίκτυο βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκη, από χτες, 14 Φεβρουαρίου 2008, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στις 19 Μαρτίου, οι καρδιές επιστρέφουν στο Studio των καλλιτεχνών για να φρεσκαριστούν και να δημοπρατηθούν στις 14 Απριλίου, κλείνοντας έτσι επίσημα την έκθεση `Hearts in Athens 2008`. Υπενθυμίζεται ότι το 50% των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της ένωσης `Μαζί για το Παιδί`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024