Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕκδήλωση προβολής τοπικών προϊόντων της Δράμας στην Αγορά Μοδιάνο
Αγροτουρισμός

Εκδήλωση προβολής τοπικών προϊόντων της Δράμας στην Αγορά Μοδιάνο

drama

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας προώθησε τοπικά προϊόντα μέσω διήμερης εκδήλωσης στην Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας την ταυτότητα της Δράμας ως γαστρονομικού προορισμού.

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας διοργάνωσε διήμερη εκδήλωση προβολής τοπικών προϊόντων της Δράμας, στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου, στην Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του πρότζεκτ “Η Γη του Διονύσου”, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Δράμας “Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων, καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό” και στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας της Δράμας, αναδεικνύοντας κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής.

Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, στοχεύουμε στην προώθηση των τοπικών προϊόντων και τη στήριξη των παραγωγών, που τούς δίνεται η δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους, να γνωρίσουν νέους πελάτες και να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους. Επιπλέον, συμβάλλει στην ανάδειξη της Δράμας ως γαστρονομικού προορισμού, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες στους επισκέπτες.

drama

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα μοναδικά προϊόντα της Δράμας μέσα από γευσιγνωσίες και live cooking events.

Οι παραγωγοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση είτε με φυσική παρουσία είτε με έκθεση των προϊόντων τους είναι:

 1. Οινοποιείο Νίκου Λαζαρίδη
 2. Κτήμα Παυλίδη
 3. Χαλβαδοποιείο Ελευθερίου
 4. Βιολογικά Τυροκομικά Πελέχρα
 5. Μέλι Μενοικίου
 6. Κτήμα Μαλέα
 7. ΑΣΟΠ
 8. Sevi Exceptional Botanic
 9. Δραμινή Σοδειά
 10. Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς
 11. Natura Μακαρονοποιός
 12. Johnnies Beer
 13. Ιδιότροπα
 14. Μανιτάρια Σιδηρονέρου

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε γευσιγνωσίες, καθώς και live cooking.

Η εκδήλωση στην Αγορά Μοδιάνο ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες της Αγοράς Μοδιάνο, να γνωρίσουν από κοντά τα αυθεντικά προϊόντα της Δράμας και να απολαύσουν τις γεύσεις και τα αρώματα της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024