Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓρ. Τάσιος: Αναδείχθηκε επίτιμο μέλος του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ»
Φορείς

Γρ. Τάσιος: Αναδείχθηκε επίτιμο μέλος του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ»

  • _exposure _upscale

Γρ. Τάσιος: «Θα είμαι πάντα δίπλα στα Άτομα με Αναπηρία – Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή που μου επεφύλαξαν».

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων – ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής – ΕΞΧ κ. Γρηγόρης Τάσιος αποτελεί από χθες, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

Η τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας στον κ. Τάσιο για τη συνολική, διαχρονική και πολύτιμη συμβολή του στο έργο της «ΑΓΑΠΗΣ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας με τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του και άλλων 15 επαγγελματιών του Δήμου Πολυγύρου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και η συναυλία ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και με το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν  η συγκέντρωση χρημάτων και η οικονομική στήριξη της «ΑΓΑΠΗΣ» για την ενίσχυση Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου και η συγκίνηση βλέποντας την απήχηση που είχε η αποψινή μας συναυλία. Η «ΑΓΑΠΗ» αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί ένα στήριγμα για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Ευχαριστώ την Πρόεδρο κυρία Μαρία Γούσιου και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. για την ευχάριστη έκπληξη και την εξαιρετική τιμή που μου επεφύλαξαν. Ευχαριστώ και όλους τους πολίτες του Πολυγύρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που κάναμε οι επαγγελματίες του Δήμου. Τα Άτομα με Αναπηρία είναι άτομα με ευαισθησίες, ικανότητες και ταλέντα και οι οικογένειές τους άνθρωποι με θάρρος, περίσσεια αγάπη και υπομονή και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν και ξεπερνούν τις δυσκολίες. Προσωπικά θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, για να έχουν τα ΑμεΑ ίσες ευκαιρίες στην υγεία, την εκπαίδευση και την κοινωνική και επαγγελματική τους εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Τάσιος, μετά την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

Η μουσική βραδιά ήταν «βάλσαμο» στις ψυχές όσων συμμετείχαν για καλό σκοπό και είδαν την προσπάθειά τους να έχει αποτελέσματα. Η εκδήλωση είχε αναβληθεί λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και όλοι ευχήθηκαν να μην ξανασυμβούν άλλα δυστυχήματα που θα κοστίσουν ανθρώπινες ζωές. Αξιόλογοι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό με τις μελωδίες του Σταύρου Κουγιουμτζή, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Βορδός και Δημήτριος Ζαγγίλας, οι δημοτικές σύμβουλοι κυρίες Μαρία Αβέρη και Ιφιγένεια Κυριάκου, καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Πολυγύρου και Ολύνθου, τοπικοί Σύλλογοι και πλήθος κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024