Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςKeyTours: Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” 2024
Φεστιβάλ

KeyTours: Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” 2024

Δελφοί KeyTours

Η KeyTours στηρίζει το Φεστιβάλ Δελφών, προάγοντας την πολιτιστική κληρονομιά και ενισχύοντας την τοπική κοινωνία μέσω υπεύθυνου τουρισμού.

Φέτος, η KeyTours είναι από τους βασικούς χορηγούς του Φεστιβάλ των Δελφών, «To Λάλον Ύδωρ». Ένα φεστιβάλ, ή πιο εύστοχα, μία δελφική πολιτιστική αμφικτυονία που φιλοδοξεί σε κάθε της βήμα να αντικατοπτρίζει τη σημαντική και ιδιαίτερη θέση της Φωκίδας, η οποία ήταν το κέντρο του αρχαίου κόσμου και κομβικό σημείο σε άλλες μεταγενέστερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.

Η KeyTours είναι μία ταξιδιωτική εταιρία με ιστορία που ξεπερνά τα 60 χρόνια. Εξυπηρετεί ετησίως πάνω από 500.000 επισκέπτες στην Ελλάδα, οργανώνοντας ένα ευρύ φάσμα προγραμματισμένων εκδρομών, πολλών άλλων ιδιωτικών περιηγήσεων, καθώς και παρέχοντας γρήγορη, εύκολη είσοδο και αποκλειστικά προνόμια στους κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας.

Πριν από 2 χρόνια, η KeyTours ανακοίνωσε την έναρξη του σχεδίου της ESG, το οποίο παρουσιάζει τις προσπάθειες της εταιρείας να προσφέρει ποιοτικές εκδρομές με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Ένας από τους κεντρικούς πυλώνες αυτού του σχεδίου είναι να αποτελέσει φορέα θετικής αλλαγής και να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες και κοινότητες, ανταποδίδοντας τη δική τους συμβολή στην επιχειρηματική αξία της KeyTours. Αυτή η χορηγία έχει ως στόχο να στηρίξει την τοπική κοινωνία των Δελφών, που προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανή την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου με περιορισμένα οικονομικά μέσα. Έναν τόπο που η KeyTours τιμά και επισκέπτεται εδώ και τόσα χρόνια.

Στόχος της εταιρίας είναι να συνεχίσει να προσφέρει χορηγίες και στο μέλλον. Μάλιστα, επιμένει να θέτει ως προτεραιότητα την ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία. Ο Δημήτρης Μπίστολας, Διευθύνων Σύμβουλος της KeyTours, δήλωσε: «Η επιτυχία είναι πραγματική μόνο όταν την μοιράζεσαι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε αφοσιωμένοι στο να ανταποδίδουμε στην κοινωνία και στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε και να δημιουργούμε αρμονία με τους ανθρώπους και τη φύση. Είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε ευχαριστώ».

Ετικέτες
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024