Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςOι TheFutureCats στο Digi Hotel, το special event της ΧΕΝΙΑ 2022
Εκδηλώσεις

Oι TheFutureCats στο Digi Hotel, το special event της ΧΕΝΙΑ 2022

Στα πλαίσια του XENIA Digi Hotel, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση “Latest trends at Digital Hotel Marketing” από την TheFutureCats, που αποτελεί μια καινοτόμα εργαλειοθήκη για τον ξενοδόχο του μέλλοντος.

Στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα πραγματοποιηθεί το “XENIA Digi Hotel“, η κορυφαία εκδήλωση για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Στα πλαίσια του XENIA Digi Hotel, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση “Latest trends at Digital Hotel Marketing” από την TheFutureCats, που αποτελεί μια καινοτόμα εργαλειοθήκη για τον ξενοδόχο του μέλλοντος.

Τους TheFutureCats θα εκπροσωπήσει και φέτος ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist, CIO της TheFutureCats με τη συμμετοχή του στο πάνελ της θεματικής ενότητας “Digital Marketing – Advertising – Social Media“.

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελευταία trends στο χώρο του digital marketing όπως ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης και της ανάλυση δεδομένων στην εμπειρία του ταξιδιώτη. Ανάμεσα στα υπόλοιπα, το κοινό θα ενημερωθεί και για το Hoteliers Toolkit που σχεδίασε η TheFutureCats και το οποίο αποτελεί μια καινοτόμα εργαλειοθήκη για τον ξενοδόχο του μέλλοντος.

Η σύνθεση του πάνελ είναι:

  • Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer TheFutureCats
  • Βασίλης Πολύζος, Co-Founder, Vscope
  • Γιάννης Κουτσόπουλος, CEO, Abouthotelier
  • Δημήτρης Λαζαρίδης, CEO, Lazaridis Hospitality

Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο κ. Σωτήρης Βαρελάς, επικ. καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024