Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις“Πέσιμο αυλαίας” για την Hearts in Athens ‘08

“Πέσιμο αυλαίας” για την Hearts in Athens ‘08

Η Hearts in Athens ’08, μία έκθεση που υποστήριξαν μεγάλες εταιρίες και αγάπησαν οι Αθηναίοι, φτάνει στο τέλος της μετά από δύο μήνες παρουσίας στους δρόμους και τις πλατείες της […]

Η Hearts in Athens ’08, μία έκθεση που υποστήριξαν μεγάλες εταιρίες και αγάπησαν οι Αθηναίοι, φτάνει στο τέλος της μετά από δύο μήνες παρουσίας στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας. Μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008<...>όλες οι καρδιές θα έχουν μεταφερθεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου, στην αίθουσα Προθερμαντήριο του TAE KWON DO, όπου οι καλλιτέχνες θα επιδιορθώσουν τυχόν φθορές στα έργα τους.

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία, καθώς οι χορηγοί συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός αξιοποιώντας το σε επικοινωνιακό και εμπορικό επίπεδο. Οι καλλιτέχνες δημιούργησαν με κέφι μοναδικά έργα τέχνης, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Πολιτεία και οι πολίτες αγκάλιασαν την έκθεση με την καρδιά τους.

Θα ακολουθήσει η δημοπρασία των γλυπτών της Hearts in Athens ’08 στις 14 Απριλίου 2008 (preview 7-13 Απριλίου), με σκοπό τη στήριξη του φιλανθρωπικού φορέα `Μαζί για το Παιδί`.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου ο Επίσημος συλλεκτικός κατάλογος της Hearts in Athens ’08 κυκλοφορεί στο δίκτυο βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκης. Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση καταλόγου έργων τέχνης που περιλαμβάνει εκτενή παρουσίαση των Γλυπτών της Έκθεσης, φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις μας, από την τοποθέτηση στην πόλη και το πάρτι των εγκαινίων, καθώς και ανέκδοτο υλικό από τη διαδικασία φιλοτέχνησης των γλυπτών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023