Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕλληνορωσικό τουριστικό φόρουμ στην Κρήτη το Σεπτέμβριο
Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, στη Χερσόνησο Κρήτης

Ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ στην Κρήτη το Σεπτέμβριο

'Χαρτογραφώντας το Μέλλον' ειναι ο τίτλος του ελληνορωσικού φόρουμ, που διοργανώνει στις αρχές Σεπτεμβρίου το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Κρήτη.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (HRCC) αναγγέλλει τη διοργάνωση του Ελληνορωσικού Τουριστικού Φόρουμ με τίτλο: “Χαρτογραφώντας το Μέλλον”, στην Κρήτη την περίοδο 3-4 Σεπτεμβρίοου 2012.

Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνάντηση ελληνορωσικών τουριστικών δυνάμεων με τη συμμετοχή της ελίτ των tour operators της Ρωσίας-Οργανισμών τουριστικής προβολής στη Ρωσία – Θεσμικών παραγόντων της Ελλάδας – ελλήνων ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία φιλοδοξεί να ανοίξει δρόμους προβολής, συνεργασίας και ανάπτυξης στους επιχειρηματίες του τουρισμού, απευθύνεται σε όλο το φάσμα των τουριστικών επαγγελματιών της Ελλάδας.

Το φόρουμ διοργανώνεται σε συνέχεια του αυξημένου ενδιαφέροντος των Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού για συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με ρώσικες επιχειρήσεις εξερχόμενου τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του HRCC, κ. Χρήστος Δήμας, “σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για την χώρα μας, ο εισερχόμενος τουρισμός από την Ρωσία δείχνει δυναμική σταθερής ανάπτυξης. Το HRCC με την εκδήλωση του αυτή, ανοίγει δρόμους σε όλες τις επιχειρήσεις για ουσιαστικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Τώρα είναι ο σωστός χρόνος!”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024