Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΗ Airbnb προχωρά σε συμφωνίες με τις μεγαλύτερες TMCs
Sharing economy

Η Airbnb προχωρά σε συμφωνίες με τις μεγαλύτερες TMCs

Το Airbnb for Business πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο 'εργαλείο', το οποίο επιτρέπει στους αγοραστές να κλείσουν δωμάτιο για τους business ταξιδιώτες τους, καθώς επίσης και να ελέγχουν λεπτομέρειες πληρωμών και διαδρομών.

Η Airbnb ανακοίνωσε τρεις νέες συνεργασίες με τις Travel Management Companies (TMCs) Carlson Wagonlit Travel (CWT), την BCD Travel και την American Express Global Business Travel (GBT).

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην επέκταση του δικτύου του site “διαμοιραζόμενης οικονομίας” Airbnb, με το Airbnb for Business, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στους αγοραστές να κλείσουν δωμάτιο για τους ταξιδιώτες τους, καθώς επίσης και να ελέγχουν λεπτομέρειες πληρωμών και διαδρομών.

Η συμφωνία με την GBT την μετατρέπει σε ενσωματωμένο, προτιμώμενο προμηθευτή, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση για εκδρομές στην Airbnb και στους αγοραστές να βελτιώσουν την ασφάλεια.

Η πρώτη φάση αυτής της εταιρικής σχέσης θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία, αργότερα μέσα στο 2016.

Η BCD Travel συνεργάζεται τώρα με την Airbnb for Business για να παρέχει στις επιχειρήσεις μεγάλο αριθμό δεδομένων σε μια νέα προσφορά ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, που μπορεί να “ανιχνεύει” το ταξίδι των business ταξιδιωτών που κάνουν κράτηση στην Airbnb.

Με την προσθήκη της Airbnb for Business στις προσφορές της, τα εταιρικά στελέχη της CWT θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στους επιβάτες τους περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Υπάρχουν ήδη σχεδόν μισό εκατομμύριο ξενοδοχεία που διατίθενται μέσω της CWT και η Airbnb for Business διπλασιάζει πλέον τον αριθμό αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024