Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΈρχεται η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί
The Greek Fine Food Exhibition

Έρχεται η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition

Ξενοδοχειακοί όμιλοι έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην έκθεση, ενώ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα Εισαγωγών – Εξαγωγών αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4-6 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας και ήδη αρκετοί εγχώριοι και διεθνείς buyers έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με Έλληνες και ξένους αγοραστές από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων, της εστίασης και του catering.

Ήδη επιλεγμένοι buyers από χώρες όπως, ο Καναδάς, το Dubai, η Ρουμανία, η Πολωνία, η Ιταλία, η Σινγκαπούρη, τα Αραβικά Εμιράτα και η Κύπρος έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τους εκθέτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και θα βρίσκονται το τριήμερο της έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Β2Β Square για να συνομιλήσουν απευθείας με τους εκθέτες/παραγωγούς και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Ξενοδοχειακοί όμιλοι όπως HotelBrain και Tor Hotel Group και άλλοι έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους, ενώ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα Εισαγωγών – Εξαγωγών όπως η Mavrikos Imports, Grecki Market, Emporio Egnatia, P&P Prokopiou και άλλοι, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024