Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΚαινοτομία και ‘Team Support’ στην οργάνωση συνεδρίων

Καινοτομία και ‘Team Support’ στην οργάνωση συνεδρίων

Σε μία νέα καινοτομία στον τομέα της οργάνωσης συνεδρίων προχώρησε η εταιρία I.C.O. – International Conference Organisers (Θ.Σ. Βαρβίας Ε.Π.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται στη οργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων από […]

Σε μία νέα καινοτομία στον τομέα της οργάνωσης συνεδρίων προχώρησε η εταιρία I.C.O. – International Conference Organisers (Θ.Σ. Βαρβίας Ε.Π.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται στη οργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων από το 1986.
Συγκεκριμένα, εισήγαγε τον θεσμό του εσωτερικού οργανωτή συνεδρίων (In house P.C.O.) εφαρμόζοντάς τον από το 1996 στον ταξιδιωτικό οργανισμό Diners World Travel. Όπως μας ανέφερε ο κ. Θοδωρής Βαρβίας, η εταιρία του, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των φορέων οργάνωσης συνεδρίων για μια προσωπική, εξατομικευμένη και ευέλικτη σχέση με τους οργανωτές συνεδρίων (P.C.Os), όπου κυρίαρχο ρόλο θα παίζει το ανθρώπινο στοιχείο και όχι η μαζική παραγωγή συνεδριακών υπηρεσιών, προχώρησε στη δημιουργία μιας καινούργιας υπηρεσίας, της “Team Support”.
Έτσι, σε συνεργασία με την E.C.O.<.>-Team (Σύμβουλοι-Υποστηρικτές Οργάνωσης Συνεδρίων & Εκδηλώσεων) που διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Π. Παπαγεωργίου, δημιουργήθηκε ένα νέο μοντέλο συνεδριακών υπηρεσιών, όπου μια μόνιμη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών προσφέρει αποκλειστικά για κάθε περίπτωση τις απαιτούμενες συνεδριακές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το νέο αυτό μοντέλο δεν απευθύνεται μόνο σε φορείς οργάνωσης αλλά και σε συναφείς εταιρίες οργάνωσης συνεδρίων και γραφεία ταξιδίων με ειδικά τμήματα, που θέλουν να διασφαλίσουν ποιότητα των παρεχομένων συνεδριακών υπηρεσιών και παράλληλα να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, αφού δεν χρειάζεται να προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό για τις ανάγκες των συνεδρίων που αναλαμβάνουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024