Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣυμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Monogram Events και Arsenal

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Monogram Events και Arsenal

Την αποκλειστική εκπροσώπηση των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα ανέλαβε πρόσφατα κατόπιν υπογραφής συμφωνίας με την Arsenal η Monogram Events, το νέο εξειδικευμένο τμήμα της τουριστικής επιχείρησης Monogram, που δραστηριοποιείταιστον […]

Την αποκλειστική εκπροσώπηση των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα ανέλαβε πρόσφατα κατόπιν υπογραφής συμφωνίας με την Arsenal η Monogram Events, το νέο εξειδικευμένο τμήμα της τουριστικής επιχείρησης Monogram, που δραστηριοποιείται<...>στον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

Ο πρώτος φορέας, όπου θα λειτουργήσει Σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal θα είναι ο Δήμος Παλλήνης. «Είναι ένα καινούριο βήμα για εμάς και το κάνουμε με πολύ μεγάλη χαρά. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να βάλουμε τις… πιο γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα πατήσουν τα μικρά παιδιά», δήλωσε κατά τη διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας ο πρόεδρος της Monogram, κ. Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Paul Shipwright, εκπρόσωπος της Arsenal μίλησε για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, για τις 13 ακαδημίες στη Μεγάλη Βρετανία και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου σε 14 χώρες του κόσμου. Η Ελλάδα θα είναι η 15η χώρα, ενώ χαριτολογώντας είπει: «Γιατί να μην βγάλουμε και από την Ελλάδα έναν Τιερί Ανρί. Θα είναι πολύ καλό και για εμάς αυτή η συνεργασία αφού στόχος μας είναι να ανακαλύπτουμε τα ταλέντα σε κάθε γωνιά του πλανήτη και με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, να βοηθάμε τους προπονητές και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο τους».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024