Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια Τουρισμού2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση του Τουρισμού και της Φιλοξενίας
Συνέδριο του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. στην Αθήνα

2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση του Τουρισμού και της Φιλοξενίας

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την Διοίκηση του Τουρισμού & της Φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 και 23 Μαΐου, από το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (ΔΡάσεις για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και […]

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την Διοίκηση του Τουρισμού & της Φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 και 23 Μαΐου, από το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.<...> (ΔΡάσεις για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης). Το ΔΡΑΤΤΕ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα, με σκοπούς -μεταξύ άλλων- την ανάληψη δραστηριοτήτων με στόχο τη βελτίωση της τουριστικής και ξενοδοχειακής εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα, την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, διενέργεια ερευνών, μελετών και δημοσιεύσεων, ενώ εκδίδει την Περιοδική Επιθεώρηση των Επιστημών του Τουρισμού, δημοσιεύει Επιστημονικές Εργασίες & Μονογραφίες και φιλοξενεί το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών & Ερευνών και το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Ποιότητα Τουριστικών Δραστηριοτήτων.

Μετά το χαιρετισμό-καλωσόρισμα του προέδρου του ΔΡΑΤΤΕ δρ. Δημήτρη Λαλούμη, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την παρουσίαση Εθνικό Πάρκο Πρεσπών: μια πρόταση για οικοτουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα”, την εισήγηση «Φορντικό και μετα-Φορντικό μοντέλο στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη”, τη μελέτη βιωσιμότητας «Μικρών και Πολύ Μικρών αγροτουριστικών επιχειρήσεων στην Κερκίνη» και την περίπτωση “Cancun, Mexico”, ενώ στο διήμερο έγιναν προσεγγίσεις στην “Πολιτιστική ποικιλότητα στον τουρισμό” (Λ. Ντούβας), “Διάδραση στον τουρισμό μεταξύ υπαλλήλων και τουριστών”, “Το φαινόμενο της ποιοτικής εξυπηρέτησης”, “Οινικός Τουρισμός”, “Γάμοι τουριστριών με Ροδίτες”, “Υιοθέτηση καινοτομιών στην τουριστική βιομηχανία” και πολλές ακόμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024