Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΑρχές Φεβρουαρίου το 4ο Διεθνές Συνέδριο IMIC
Ενισχυμένο με Πρόγραμμα Hosted Buyers

Αρχές Φεβρουαρίου το 4ο Διεθνές Συνέδριο IMIC

Με κεντρικό θέμα «Γνώση της αγοράς σήμερα – Περισσότερα οφέλη αύριο» πραγματοποιείται στις 6-7 Φεβρουαρίου 2008, στην Αθήνα, το τέταρτο συνέδριο της γνωστής σειράς IMIC (International Meeting & Incentives Conference). […]

Με κεντρικό θέμα «Γνώση της αγοράς σήμερα – Περισσότερα οφέλη αύριο» πραγματοποιείται στις 6-7 Φεβρουαρίου 2008, στην Αθήνα, το τέταρτο συνέδριο της γνωστής σειράς IMIC (International Meeting & Incentives Conference). To IMIC<...>διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Παράρτημα του SITE (Society of Incentives and Travel Executives) το οποίο εξασφάλισε τη συμμετοχή του Bob Vitagliano, Executive Director του International SITE Foundation και για πολλά χρόνια CEO του SITE, ως κεντρικού ομιλητή στο συνέδριο.

Το συνέδριο έχει επίσης την ενεργό υποστήριξη και συμμετοχή του MPI (Μeeting Professionals International), το οποίο θα διοργανώσει δύο σεμινάρια στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών ενοτήτων του συνεδρίου.

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο IMIC αποτελεί τη συνέχεια των τριών προηγουμένων συνεδρίων, που πραγματοποιήθηκαν το 2004, το 2006 και το 2007, με θέματα «Προκλήσεις σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον», «Μάρκετινγκ Προορισμών και Χώρων Διοργάνωσης Εκδηλώσεων» και «Μάρκετινγκ Προορισμών – Ταξίδια Κινήτρων, Εταιρικές Συναντήσεις και Εκδηλώσεις», αντίστοιχα.

Το IMIC 2008, για πρώτη φορά φέτος, περιλαμβάνει πρόγραμμα Hosted Buyers με θέμα «Ραντεβού στην Αθήνα» στο οποίο, ως σήμερα, έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν περισσότεροι από 80 αγοραστές από 21 χώρες. Το «Ραντεβού στην Αθήνα» αναμένεται ότι θα προσθέσει μια εμπορική διάσταση στο συνέδριο ανοίγοντας νέους δρόμους για εμπορικές συνεργασίες. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα οργανωθεί επίσης το workshop “Buyers Meet Sellers” στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίζουν ραντεβού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζεται και φέτος ο θεσμός των “IMIC Awards of Excellence” o οποίος εγκαινιάστηκε στο συνέδριο του 2007. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε μια διακεκριμένη προσωπικότητα του χώρου των ταξιδιών κινήτρων, των συνεδρίων και των εταιρικών εκδηλώσεων.

Το συνέδριο έχει τεθεί ήδη υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA), του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ) της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) και του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (TCVB).

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του συνεδρίου έχει η Ηλιότοπος Συνέδρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024