Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιεθνές συνέδριο για τον ελληνικό τουρισμό στο Λονδίνο
Προκλήσεις και προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό

Διεθνές συνέδριο για τον ελληνικό τουρισμό στο Λονδίνο

Με στόχο την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών της Ελλάδας στον τουριστικό τομέα αλλά και των τάσεων του ελληνικού τουρισμού το 2010, η Real Events ΑΕ πραγματοποιεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο […]

Με στόχο την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών της Ελλάδας στον τουριστικό τομέα αλλά και των τάσεων του ελληνικού τουρισμού το<...> 2010, η Real Events ΑΕ πραγματοποιεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο “Greek Τοurism & Property 2009 στο Λονδίνο στις 11 Νοεμβρίου 2009. Τίτλος του συνεδρίου είναι “Προκλήσεις και προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton on Park Lane, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης World Travel Market.

Στους ομιλητές της διεθνούς εμβέλειας εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου της Resort Group International κ. Graeme Grant, του προέδρου της εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Λονδίνου Minoan Group, κ. Christopher Egleton, του κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, τ. Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και καθηγητή Οικονομικής Ανάλυσης στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών & Αττικής κ. Ιωάννη Ρέτσου, του κ. Μιχάλη Τσιρίκου γενικού διευθυντή της Dolphin Capital Partners, του κ. Σταύρου Δαλιάκα, Chief Commercial Officer της Olympic Air, του καθηγητή κ. Δημήτρη Μπούχαλη, BBA, MSc, PhD, School of Service Management, Bournemouth University κ.ά. Το πάνελ των ομιλητών επίσης συνθέτουν κορυφαία στελέχη της TEMES S.A. και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ).

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024