Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιοργάνωση του συνεδρίου Digi.Travel στα πλαίσια της Grekland Panorama
Συνέδρια

Διοργάνωση του συνεδρίου Digi.Travel στα πλαίσια της Grekland Panorama

Το συνέδριο Digi.Travel, με ομιλίες επικεντρωμένες στον ηλεκτρονικό τουρισμό και τη διείσδυση μέσω αυτού σε νέες αγορές, θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία και στις 12 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη, ενώ θα είναι δωρεάν για όλους τους Έλληνες εκθέτες.

Η επιτυχημένη πορεία της έκθεσης Grekland Panorama, που γίνεται εδώ και δύο χρόνια στη Στοκχόλμη κάθε Φεβρουάριο, θα εμπλουτιστεί με το συνέδριο Digi.Travel, το οποίο έχει επίσης μια δίχρονη επιτυχημένη πορεία, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρηματιών του τουρισμού.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση “Grecka Panorama” στη Βαρσοβία το Δεκέμβριο του 2015, όπου και εκεί οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο Digi.Travel. Οι ομιλίες στα πλαίσια των συνεδρίων Digi.Travel θα επικεντρωθούν στον ηλεκτρονικό τουρισμό και τη διείσδυση μέσω αυτού σε νέες αγορές.

Το συνέδριο θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία και στις 12 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη, ενώ θα είναι δωρεάν για όλους τους Έλληνες εκθέτες.

Επιπλέον, φέτος θα υπάρχει και στις δύο εκθέσεις εκτενές πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων Β2Β, στις οποίες θα προσκληθούν Buyers, γραφεία και Tour Operators εξερχόμενου τουρισμού, με στόχο συναντήσεις με τους εκθέτες.

Το πρόγραμμα θα “τρέξει” με προκαθορισμένα ραντεβού και την υλοποίηση του έχει αναλάβει το “TravelDailyNews” με την πολύχρονη εμπειρία του.

“Με στόχο τη βελτιστοποίηση της παρουσίας κάθε εκθέτη στις εκθέσεις μας ‘Grekland Panorama’ και ‘Grecka Panorama’, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το επιτυχημένο και γνωστό συνέδριο Digi.Travel στη Στοκχόλμη και τη Βαρσοβία, ώστε οι εκθέτες και οι επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού. Επίσης, φέτος θα παρουσιάσουμε ένα οργανωμένο πρόγραμμα συναντήσεων εκθετών με αγοραστές, και στις δύο εκθέσεις μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες μας να έρθουν σε άμεση επαφή με τους δυνητικούς τους πελάτες”, δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας North Events.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024