Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΗμερίδα για την ποιότητα στο συνεδριακό τουρισμό

Ημερίδα για την ποιότητα στο συνεδριακό τουρισμό

Ημερίδα για την ποιότητα στο συνεδριακό τουρισμό διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) το Διακρατικό Δίκτυο Συνεδριακών Κέντρωνσε Θέματα Ποιότητας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo […]

Ημερίδα για την ποιότητα στο συνεδριακό τουρισμό διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) το Διακρατικό Δίκτυο Συνεδριακών Κέντρων<...>σε Θέματα Ποιότητας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo da Vinci. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων του κλάδου και η ευαισθητοποίηση σε θέματα ποιότητας για τη λειτουργία των συνεδριακών κέντρων αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του Δικτύου.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι κορυφαία στελέχη από πρότυπα συνεδριακά κέντρα του εξωτερικού, αλλά και εκπρόσωποι από τα Μέλη του Δικτύου από την Ελλάδα. Το Δίκτυο αποτελείται από 7 διεθνή συνεδριακά κέντρα με ηγετική θέση στην αγορά, τα οποία δραστηριοποιούνται σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία και Ελλάδα, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) και τον ΕΟΤ.

Τα πολυβραβευμένα πρότυπα συνεδριακά κέντρα του εξωτερικού – το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Εδιμβούργου (Edinburgh International Conference Centre, EICC) και το Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία (Congress & Messe Innsbruck) – συμμετείχαν ως ειδικοί εμπειρογνώμονες για την επιτυχή εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στη λειτουργία συνεδριακών κέντρων, διοχετεύοντας τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα ποιότητας σε συνεδριακά κέντρα.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Μελών του Δικτύου, η οποία ξεκίνησε το 2003, συνοψίζεται στην έκδοση που επίσης θα παρουσιαστεί στην ημερίδα και περιλαμβάνει:

  • Εγχειρίδιο Ποιότητας για τη λειτουργία των συνεδριακών κέντρων, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού και
  • Ερωτηματολόγιο αυτο-αξιολόγησης για το προσωπικό και τη διοίκηση των συνεδριακών κέντρων, το οποίο αποτελεί εργαλείο ευαισθητοποίησης για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας στη λειτουργία των συνεδριακών κέντρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024