Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα: Τουριστικές Σπουδές και Τριτοβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση

Ημερίδα: Τουριστικές Σπουδές και Τριτοβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τετάρτη 14/3/2001 ημερίδα με θέμα: “Τουριστικές Σπουδές και Τριτοβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση”. Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας θα αναλυθούν τα θέματα: Παρελθόν, […]

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι.<.> Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τετάρτη<...> 14/3/2001 ημερίδα με θέμα: "Τουριστικές Σπουδές και Τριτοβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση".

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας θα αναλυθούν τα θέματα: Παρελθόν, παρόν και μέλλον της τουριστικής εκπαίδευσης
Ποιότητα προγραμμάτων σπουδών τουριστικής κατεύθυνσης
Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στην τουριστική εκπαίδευση
Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση
Η δεύτερη ενότητα θα έχει την μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης (πάνελ), με την συμμετοχή εκπροσώπων από φορείς που χαράσσουν εκπαιδευτική τουριστική πολιτική στην Ελλάδα, φορείς της τουριστικής βιομηχανίας και εκπρόσωπους του Ε.Ο.Τ. Οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την τουριστική εκπαίδευση, με έμφαση στην διασύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την παραγωγή.

Στην τρίτη και τελευταία ενότητα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου "Αναμόρφωση προγράμματος σπουδών του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης" που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Β' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ.

Τα πρακτικά της ημερίδας θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024