Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούIMIC 2007: 3ο Διεθνές Συνέδριο Marketing Προορισμών

IMIC 2007: 3ο Διεθνές Συνέδριο Marketing Προορισμών

Στην προσέλκυση της πλέον ανθηρής και ευημερούσας δραστηριότητας του χώρου που είναι οι διάφορες μορφές εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδίων κινήτρων θα εστιάσειτο τρίτο συνέδριο της σειράς IMIC (International Meetings Industry […]

Στην προσέλκυση της πλέον ανθηρής και ευημερούσας δραστηριότητας του χώρου που είναι οι διάφορες μορφές εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδίων κινήτρων θα εστιάσει<...>το τρίτο συνέδριο της σειράς IMIC (International Meetings Industry Conference) με θέμα «Μάρκετινγκ Προορισμών – Ταξίδια Κινήτρων, Εταιρικές Συναντήσες και Εκδηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Φεβρουαρίου 2007 στο Κέντρο Τεχνών του ACS, στο Χαλάνδρι.

«Το ευρύ κοινό που παρακολουθεί τα συνέδρια της σειράς IMIC, έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει το σημαντικό ρόλο που έχει η συνεδριακή βιομηχανία στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο και να προσεγγίσει ένα μεγάλο πλούτο γνώσεων, εμπειριών και νέων ιδεών από την παγκόσμια αγορά των meetings και των incentives» αναφέρει ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ‘Ηλιότοπος Συνέδρια’ που έχει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των συνεδρίων αυτών. «Η καθιέρωση των IMICs στη χώρα μας ως ετήσιων συνεδρίων που πραγματεύονται το “Meetings & Incentives Industry” και εμβαθύνουν στο Μάρκετινγκ Προορισμών είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι είναι πλέον ευρύτερα αποδεκτό ότι η ανάπτυξη της συνεδριακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο προβλέπεται ότι θα είναι ταχύτερη από κάθε άλλο κλάδο της τουριστικής δραστηριότητας μέχρι το 2010» συνεχίζει ο κ. Κωνσταντινίδης.

Στα συνέδρια IMIC συμμετέχουν υψηλού επιπέδου ομιλητές από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό χώρο, οι οποίοι πραγματοποιούν παρουσιάσεις σχετικές με φλέγοντα θέματα της συνεδριακής βιομηχανίας και παράλληλα παρουσιάζουν λύσεις αλλά και τις προτάσεις τους για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Το IMIC 2007 αποτελεί τη συνέχεια των δύο προηγουμένων συνεδρίων, που πραγματοποιήθηκαν το 2004 και το 2006, με θέματα «Προκλήσεις σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον» και «Μάρκετινγκ Προορισμών και Χώρων Διοργάνωσης Εκδηλώσεων», αντίστοιχα. Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία του τελευταίου συνεδρίου το οποίο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που έχουν πραγματοποιηθεί στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο καθώς το παρακολούθησαν 429 εγγεγραμμένοι σύνεδροι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024