Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΟ ηλεκτρονικός τουρισμός πρωταγωνιστής σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα
Τα social media και οι εφαρμογές κινητών τηλεφώνων σε εξέχουσα θέση μεταξύ των παρουσιάσεων

Ο ηλεκτρονικός τουρισμός πρωταγωνιστής σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα

Η πρώτη μέρα του διεθνούς συνεδρίου “E-tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” στέφθηκε με επιτυχία, με περισσότερους από 150 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες να δίνουν το “παρών”, στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου ΑΘηναίων. Τα ζητήματα που θίχτηκαν στη…

Η πρώτη μέρα του διεθνούς συνεδρίου “E-tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” στέφθηκε με επιτυχία, με<...> περισσότερους από 150 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες να δίνουν το “παρών”, στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου ΑΘηναίων.

Τα ζητήματα που θίχτηκαν στη σημερινή θεματολογία αφορούσαν κυρίως στον ηλεκτρονικό τουρισμό με τα social media, τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων και το ηλεκτρονικό εμπόριο να κατέχουν εξέχουσα θέση μεταξύ των παρουσιάσεων.

Μεταξύ των ομιλητών το ενδιαφέρον τράβηξαν η Helena Egan από την TripAdvisor και ο Justin Reid από το βρετανικό οργανισμό VisitBritain οι οποίοι παρουσίασαν εκτενώς τη σημασία των social media ως μέσο επικοινωνίας ενός προορισμού, τόσο πριν, μετά, όσο και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Εξίσου παραστατικός υπήρξε και ο Koen Bavink από τη Sound of Data, με την παρουσίασή του για εξατομικευμένες εφαρμογές κινητών που χρησιμοποιούνται από εταιρείες ταξιδιού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν με εξέχουσες προσωπικότητες και επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, τόσο εντός του συνεδριακού χώρου, όσο και στο δείπνο που ακολούθησε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία που καλύφθηκε, καθώς και τους ομιλητές, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου, http://events.eyefortravel.com/e-tourism.

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο “E-Tourism and Travel Distribution Southern<...> Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και Μεσόγειο) διοργανώνεται από τη βρετανική εταιρεία Eyefortravel, σε συνεργασία με την ελληνική Travel Media Applications.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024