Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούOnline ημερίδα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχείων και τα μέτρα προστασίας τουριστών και εργαζομένων
Ημερίδες

Online ημερίδα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχείων και τα μέτρα προστασίας τουριστών και εργαζομένων

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιείται σήμερα 25 Ιουνίου διαδικτυακή ημερίδα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχείων και τα μέτρα προστασίας των τουριστών και των εργαζομένων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “Υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχείων και μέτρα προστασίας των τουριστών και των εργαζομένων”. Στην ημερίδα διακεκριμένοι επιστήμονες θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία, ενώ θα παρουσιαστεί εκτενές πρόγραμμα με προτάσεις για την υγειονομική προστασία όλων όσων εμπλέκονται είτε στην παροχή είτε στην αποδοχή του τουριστικού προϊόντος.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού, των μεταφορών και της εστίασης, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας, ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους φιλοξενούμενους στις ξενοδοχειακές δομές της χώρας μας.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα να διατυπωθούν διαδικτυακά απόψεις και ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από τους ομιλητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=nBg7q3E65Pk.

Υγειονομικά πρωτόκολλα ξενο…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024