Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΔιαδικτυακό το 3ο BPW Mediterranean Symposium στις 21 Νοεμβρίου
MICE

Διαδικτυακό το 3ο BPW Mediterranean Symposium στις 21 Νοεμβρίου

Το συμπόσιο διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), για τη διοργάνωση του 3ου BPW Mediterranean Symposium 2020, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία. Το συμπόσιο, το οποίο, φέτος λόγω της πανδημίας θα είναι διαδικτυακό,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, στις 15:30 μ.μ. τοπική ώρα και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμπόσιο διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου. Το BPW Mediterranean Symposium, το οποίο έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στις χώρες της Μεσογείου, εξ ου και η BPW Cyprus δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη για τη δική της αυτή πρωτοβουλία.

“Καθώς αντιμετωπίζουμε μια νέα πραγματικότητα ακόμη και στον τρόπο με τον οποίον πλέον οι επιχειρήσεις κινούνται στη μετά-πανδημία εποχή, είναι σημαντικό όσο ποτέ άλλοτε να εξασφαλίσουμε πως οι γυναίκες δε θα ‘μείνουν πίσω’. Σε αυτό το πλαίσιο, το συμπόσιο θα συγκεντρώσει τις αντιπροσώπους της BPW απ’όλες τις χώρες που ‘συνορεύουν’ με τη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς και μέλη της διεθνούς και περιφερειακών BPW. Επίσης, προσκεκλημένες ομιλήτριες από διάφορα μέρη του κόσμου θα εμπλουτίσουν την virtual αυτή συζήτηση“, λένε οι διοργανωτές.

Το φετινό Μεσογειακό Συμπόσιο θα έχει ως αντικείμενο τη “Μετάβαση στο Μέλλον: Στρατηγικές για ανάκαμψη και ανθεκτικότητα”, ενώ παράλληλα θα επικεντρωθεί στη συνεργασία στις επιχειρήσεις, αλλά και στον σημαντικό ρόλο των γυναικών στην εξέλιξη του μέλλοντος.

Οι συμμετέχουσες στο συμπόσιο θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν καινοτόμες ιδέες, στρατηγικές, γνώσεις και εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να οδηγηθούν στο μετασχηματιστικό μέλλον. Γυναίκες με ευρεία και διαφορετική προοπτική, θα είναι αυτές που έχουν τη δύναμη να γίνουν πραγματικά οι μετασχηματιστές και οι διαμορφωτές του μέλλοντος, αγκαλιάζοντας και υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο, την Οικουμενική Διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως, εξάλλου, αναφέρει στο καλωσόρισμά της η πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ, κα Μαίρη Παπαδοπούλου, έμφαση θα δοθεί στις στρατηγικές για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην επιχειρηματική απόδοση των γυναικών σήμερα και στο πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα, ανοίγοντας το δρόμο για μια ισχυρή ανάκαμψη.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια ομάδα ομιλητριών από διαφορετικά μέρη του κόσμου και διαφορετικές κουλτούρες. Όλες αυτές οι εμπνευσμένες κυρίες μεταφέρουν ένα ισχυρό μήνυμα καθοδήγησης και υποστήριξης, για να μας υπενθυμίσουν ότι οι γυναίκες στις επιχειρήσεις δεν αποτελούν μόνο μια υπολογίσιμη δύναμη, αλλά συχνά είναι παράδειγμα ανθεκτικότητας”, τονίζει η κα Παπαδοπούλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024