Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΔιοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου αξιολόγησης και οργάνωσης της τουριστικής προβολής

Διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου αξιολόγησης και οργάνωσης της τουριστικής προβολής

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΟΤ η 1η Συνάντηση της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα “Τουρισμός και Διαφήμιση – Διαδίκτυο και παράλληλες ενέργειες – Προβολή”

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΟΤ η 1η Συνάντηση της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα “Τουρισμός και Διαφήμιση – Διαδίκτυο και παράλληλες ενέργειες – Προβολή”<...>, που διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Τ. με τη συνεργασία Πανεπιστημίων, Περιφερειών και Ειδικών της θεματολογίας.

Η θεματολογία του Διεθνούς Συνεδρίου καλύπτει τα εξής θέματα:

  • Γενική προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας.
  • Προβολή κατά είδος του τουριστικού προϊόντος (Συνεδριακός – Θεματικός – Ιαματικός – Οικολογικός – Αθλητικός κ.λπ.).
  • Περιφερειακή προβολή του τουριστικού προϊόντος – Προβολή ανά Περιφέρεια και είδος τουρισμού.
  • Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας και παράλληλες ενέργειες – Προβολή και Δημόσιες Σχέσεις.
  • Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού – Γραφεία ΕΟΤ και προβολή του τουριστικού προϊόντος.
  • Γ΄ ΚΠΣ – Μέτρα και Προγράμματα Προβολής.
  • Διαδίκτυο, επικοινωνία και προβολή τουριστικού προϊόντος.
  • Μέθοδοι μέτρησης αποτελεσματικότητας και αξιολόγησης.
  • Η Διεθνής εμπειρία – Παραδείγματα.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν οι κ. Ηλίας Λιακόπουλος, γενικός γραμματέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μάριος Τριβιζάς, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, Αγνή Χριστίδου, εκπρόσωπος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Σύλλια Καφαλληνού , εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Ελλάδος, Βασιλική Γιωννά, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ρίτα Μαλικούτη, εκπρόσωπος ΕΔΕΕ, Εμμανουήλ Χαιρετάκης, επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Χαραλάμπης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, αντιπρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Ζαχαρίας Δεμαθάς, Οικονομολόγος, Μάκης Ζαχαράτος, καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Φανή Αγγέλου, εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Σκουλάς και Εύα Γραφανάκη, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Παναγιώτης Μπλέτσης και Αγαπητός Ξάνθος, εκπροσώποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και στελέχη του ΕΟΤ.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση προσυνεδριακών εκδηλώσεων στις Περιφέρειες που συμμετείχαν στην Επιτροπή και η διοργάνωση Κεντρικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Σχετικό Συνέδριο το οποίο διοργανώνεται στα Ιόνια Νησιά 10 και 11 Απριλίου 2003 εντάσσεται στην παραπάνω πρωτοβουλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024