Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαH MidEast διοργανώνει το 5ο Διεθνές Ιορδανο-Ελληνικό Ιατρικό Συνέδριο
Στο ξενοδοχείο Le Meridien στο Αμμάν της Ιορδανίας

H MidEast διοργανώνει το 5ο Διεθνές Ιορδανο-Ελληνικό Ιατρικό Συνέδριο

Η MidEast διοργανώνει το 5ο Διεθνές Ιορδανο-Ελληνικό Ιατρικό Συνέδριο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Le Meridien, στο Αμμάν της Ιορδανίας από τις 14 μέχρι τις 18 Απριλίου 2010. Το […]

Η MidEast διοργανώνει το 5ο Διεθνές Ιορδανο-Ελληνικό Ιατρικό Συνέδριο, που θα λάβει<...> χώρα στο ξενοδοχείο Le Meridien, στο Αμμάν της Ιορδανίας από τις 14 μέχρι τις 18 Απριλίου 2010. Το όνομα της MidEast, με την πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση εταιρικών συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων, εμπνέει εμπιστοσύνη κι εξασφαλίζει την επιτυχία σε ό,τι αναλαμβάνει.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Έλληνες και Ιορδανούς ιατρούς, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και άλλους παράγοντες του ιατρικού και του φαρμακευτικού τομέα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ειδικότητες: Εσωτερική Παθολογία και συναφείς ειδικότητες, Βιο-παθολογία, Παιδιατρική και Νεογνολογία, Χειρουργικές ειδικότητες, Αναισθησιολογία, Εντατικολογία και Αντιμετώπιση του πόνου, Γυναικολογία, Μαιευτική και αναπαραγωγή, Ακτινολογία, Γενική και Επείγουσα ιατρική, Φαρμακοκινητική και Φαρμακοδυναμική, Φαρμακολογία και Θεραπευτική.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού της Ιορδανίας, ο οποίος θα παρευρεθεί προσωπικώς στην επίσημη τελετή έναρξης του συνεδρίου. Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας της Ιορδανίας, καθώς και άλλα υψηλά πρόσωπα του Υπουργείου Υγείας της Ιορδανίας βρίσκονται μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων του συνεδρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024