Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗμερίδα για την τουριστική διαφήμιση στο Internet
Με χορηγό το Travel Daily News

Ημερίδα για την τουριστική διαφήμιση στο Internet

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου η ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός: Προορισμός η Διαφήμιση στο Internet”, που διοργάνωσε η Thinkdigital και το MSN. Οι περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι, προερχόμενοι από τον […]

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου η ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός: Προορισμός η Διαφήμιση στο Internet”, που διοργάνωσε<...> η Thinkdigital και το MSN. Οι περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι, προερχόμενοι από τον ευρύτερο τουριστικό και διαφημιστικό χώρο, ενημερώθηκαν για τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο της διαφήμισης στο Internet, καθώς και το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Microsoft Advertising, το MSN και το Eyeblaster μέσω της Thinkdigital.

Η κα Aντα Κυρκιλή, Business Development Director της Thindigital, δήλωσε: “Κοινή πεποίθηση όλων ότι η διαφήμιση μέσω Internet προσφέρει την ιδανική επιλογή εξωστρέφειας για τον ελληνικό τουρισμό. Είναι διεθνής, στοχευμένη και μετρήσιμα αποδοτική. Η αναγκαιότητα χρήσης του, γίνεται ακόμη πιο σημαντική σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε”.

Την ημερίδα προλόγισε με χαιρετισμό η πρόεδρος του IAB Ελλάδος, κα Ελένη Κίτρα. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Travel Daily News.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024