Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΗμερίδα για το προσωπικό στο τουριστικό κλάδο από το skywalker.gr
Εύρεση εργασίας

Ημερίδα για το προσωπικό στο τουριστικό κλάδο από το skywalker.gr

Ταυτόχρονη εκδήλωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνει το skywalker.gr σχετικά με την εύρεση εργασίας και το προσωπικό.

Μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού, συνεντεύξεις, προσωπικό coaching και business photoshooting διοργανώνει για άλλη μία χρονιά φέτος το skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό των δύο πόλεων να διεκδικήσει μια θέση εργασίας στον δυναμικό αυτό χώρο.

Το #JobDay Τουρισμού στην Αθήνα θα λάβει χώρα στο Wyndham Grand Athens και στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Παρασκευή 10η Φεβρουαρίου 2023 και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι να καλύψει τις ανάγκες εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως και τις ανάγκες εύρεσης εργασίας για τους υποψήφιους, μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ τους.

Ο ρόλος του #Jobday Τουρισμού είναι εξαιρετικά σημαντικός και χρήσιμος, καθώς ουσιαστικά αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ των δύο μερών στην εργασία και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων με εξατομικευμένη υποστήριξη από αξιόλογους συμβούλους. Με βασικό μήνυμα «Ξεκίνα τη σεζόν», οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #Jobday Τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα:
• Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από τον κλάδο του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό.
• Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
• Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
• Να μιλήσουν με εξειδικευμένους μέντορες για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
• Να βγάλουν φωτογραφία επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό τους και το LinkedIn προφίλ τους.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023