Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΟι νέοι επιχειρηματίες βραβεύονται

Οι νέοι επιχειρηματίες βραβεύονται

Ο ΕΟΜΜΕΧ (Ελληνικός Οργανισμός Μικρών-Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας) στα πλαίσια του Β’ ΚΠΣ/ΕΠΒ και του ρόλου του για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, διοργανώνει στις 21 έως 24 Ιανουαρίου 2000, την […]

Ο ΕΟΜΜΕΧ<.> (Ελληνικός Οργανισμός Μικρών-Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας) στα πλαίσια του Β' ΚΠΣ/ΕΠΒ και του ρόλου του για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, διοργανώνει<...> στις 21 έως 24 Ιανουαρίου 2000, την 2η Έκθεση, Συνέδριο & Βραβεία με τίτλο "Νέος Αιώνας – Νέες Επιχειρήσεις" και προσκαλεί με ελεύθερη είσοδο, τους νέους με επιχειρηματικό ενδιαφέρον, τους νέους επιχειρηματίες, τους εμπόρους και το κοινό, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας που θα παρουσιαστούν, προϊόντα και υπηρεσίες, θα γίνουν εισηγήσεις και θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους όλοι οι παρευρισκόμενοι σ΄ αυτή την γιορτή της επιχειρηματικότητας στην αρχή του Νέου Αιώνα.
Οι εκδηλώσεις αυτές που γίνονται για δεύτερη φορά στη χώρα μας αποτελούν πλέον θεσμό που επιδιώκει να συμβάλει τόσο στην ενίσχυση της δημιουργίας ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πνεύματος όσο και στη γενικότερη ανάπτυξη.
Στόχος αυτής της έκθεσης είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην σύγχρονη αγορά.
Στην έκθεση, 200 νέοι επιχειρηματίες θα εκθέσουν για πρώτη φορά τα προϊόντα τους με σκοπό να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, να αναζητήσουν νέους συνεργάτες και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.
Παράλληλα με την έκθεση στις 21 & 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας με θέμα "Νέος Αιώνας – Νέες Επιχειρήσεις".
Στόχος λοιπόν αυτού του συνεδρίου είναι να εξετάσει τα στοιχεία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να προτείνει μέτρα πολιτικής για τη βελτίωσή του καθώς και την ενθάρρυνση δημιουργίας νέων επιχειρήσεων.

Τα θέματα του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν: Στις νέες πολιτικές που προωθούνται από διάφορα κράτη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
Στις σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης για την ευκολότερη πρόσβαση των νέων επιχειρηματιών στις πηγές χρηματοδότησης.
Στα μέτρα για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος, ιδιαίτερα στο επίπεδο των νέων.
Στις νέες τεχνολογίες της κοινωνίας της πληροφορίας και στις επιπτώσεις τους στη δημιουργία, διαχείριση και ανάπτυξη της επιχείρησης.
Θα συμμετέχουν σ' αυτό, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργείων, Οργανώσεων και φορέων των επιχειρήσεων, Τραπεζών.
Ο ΕΟΜΜΕΧ σε επίσημη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα απονείμει βραβεία επιχειρηματικότητας σε νέους επιχειρηματίες με στόχο την προώθηση ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πνεύματος.
Τα βραβεία θα συνοδεύονται από χρηματικά ποσά που θα δοθούν στους νέους επιχειρηματίες, ως ηθική και υλική επιβράβευση της επιχειρηματικής πολιτικής που ακολούθησαν για τη δημιουργία και ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
Οι επιχειρήσεις που θα βραβευθούν ανήκουν στους τομείς της μεταποίησης, παροχής υπηρεσιών και εμπορίου. Θα βραβευθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο, σε περιφερειακό επίπεδο και σε επίπεδο νομού και έπαινο θα λάβουν από δύο επιχειρήσεις στα αντίστοιχα επίπεδα.
Την οργάνωση της γραμματείας του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρία International Conference Organizers Ltd. – I.C.O. – E.C.O. team, ενώ τη γραμματειακή οργάνωση της έκθεσης ανέλαβε η εταιρία Triaena Tours & Congress S.A.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024