Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαγκύπριο συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον τουρισμό
Emergence 2009, 18-19/2, στη Λεμεσό

Παγκύπριο συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον τουρισμό

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον Τουρισμό. Το συνέδριο “Emergence 2009” φέρνει στη Κύπρο ειδικούς του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ για να πληροφορήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για την πιο…

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον Τουρισμό. Το<...> συνέδριο “Emergence 2009” φέρνει στη Κύπρο ειδικούς του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ για να πληροφορήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για την πιο αποτελεσματική χρήση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο τουρισμό. Οι Κύπριοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία στις 18 και 19 Φεβρουαρίου να γνωρίσουν από κοντά νέες μεθόδους Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ που εφαρμόζονται στον τουρισμό, από επαγγελματίες στο θέμα που έρχονται από Αυστρία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ελλάδα και Κύπρο γι`αυτό τον σκοπό.

Η αξία και οι μέθοδοι του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, ο τρόπος μέτρησης των αποτελεσμάτων και το ‘Return on Investment’, όπως επίσης οι διαδικτυακές κοινότητες και η αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του συνεδρίου.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων της Κύπρου και η συμμέτοχη είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν απευθείας στη διεύθυνση www.emergence2009.com

Το συνέδριο σχεδιάζει και προωθεί ο συμβουλευτικός οίκος Avantless, που ειδικεύεται στην εφαρμογή των τεχνολογιών της πληροφορικής και του διαδικτύου στον τουρισμό. Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο GrandResort (πρώην Hawaii) στη Λεμεσό, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2009.

Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου κεντρικός ομιλητής της πρωινής συνεδρίας θα είναι ο Richard Sedley (Cscape) με θέμα “Winning in a troubled economy”, ενώ το πάνελ θα αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Τσάππα, CTO (“Facts and Figures: Tourism of Cyprus”), Markus Lassnig, Slazsburg Reseach (“Beyond E-Business Readyness”) και δρ. Νατάσα Χριστοδουλίδου, California State Univ. (“Marketing Convergence”). Κεντρικός ομιλητής της μεσημεριανής συνεδρίας θα είναι ο Gerd Leonard, Media Futurist, με θέμα της ομιλίας του “The participative Economy”. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι: Steve Poncini, Telligent (“Collaborative Platforms”) και John Horshely,eConsultancy (“Affiliate and Social Media networks”). Τελευταίος βασικός ομιλητής της πρώτης ημέρας είναι ο Ged Carroll (Waggener Edstrom), ο οποίος θα μιλήσει για το Online reputation Management. Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει -με συντονιστή τον κ. Θεόδωρο Κουμέλη, ιδρυτή και γενικό διευθυντή του Travel Daily News International- θα συμμετάσχουν οι Steve Poncini, Ged Carroll, Markus Lassnig, Richard Sedley και Gerd Leonard.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα μιλήσουν ο Richard Sedley, με θέμα “Design by persuasion” και η δρ. Νατάσα Χριστοδουλίδου, με θέμα “E-commerce and revenue online”. Οι παρουσιάσεις που θα κολουθήσουν θα πραγματοποιηθούν από τους: Andrew Gordon, jobs.co.uk (“The digital toolkit”), Gerd Leonard (“Impacts of Mobility”), John Horsley (“Sustainable ROI in digital maketing”), Markhus Lassnig (“Connectivity and Toursim”), Θεόδωρο Κουμέλη (“Media and networks”) και Ged Carroll (“Customer insights in Digital”).

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συμμετάσχουν οι Ged Carroll, δρ. Νατάσα Χριστοδουλίδου, Andrew Gordon και Richard Sedley. Συντονιστής θα είναι ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης. Θα ακολουθήσουν τα συμπεράσματα του συνεδρίου -στα οποία θα αναφερθεί και ειδικός προσκεκλημένος- ενώ το απόγευμα, το διήμερο συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής του 1ου e-travel award 2008/09 – Ειδική αναγνώριση για online παρουσία με τις κατηγορίες:
a. καλύτερο e-commerce site
b. καλύτερο online brand site
c. καλύτερο destination product/theme
d. καλύτερη e-marketing καμπάνια
e. καλύτερο site για τη προώθηση της Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαγκύπριο συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον τουρισμό
Emergence 2009

Παγκύπριο συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον τουρισμό

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για τον τουρισμό. Το συνέδριο Emergence 2009 φέρνει στη Κύπρο ειδικούς του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ για να πληροφορήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για την πιο αποτελεσματική χρήση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο τουρισμό…

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ για<...> τον τουρισμό. Το συνέδριο Emergence 2009 φέρνει στη Κύπρο ειδικούς του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ για να πληροφορήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για την πιο αποτελεσματική χρήση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο τουρισμό. Οι Κύπριοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία στις 18 και 19 Φεβρουαρίου να γνωρίσουν από κοντά νέες μεθόδους Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ που εφαρμόζονται στον τουρισμό, από επαγγελματίες στο θέμα που έρχονται από Αυστρία, Ελβετία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Ελλάδα και Κύπρο γι`αυτό τον σκοπό.

Η αξία και οι μέθοδοι του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, ο τρόπος μέτρησης των αποτελεσμάτων και το “Return on Investment”, όπως επίσης οι διαδικτυακές κοινότητες και η αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του συνεδρίου.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων της Κύπρου και η συμμέτοχη είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν απευθείας στη διεύθυνση www.emergence2009.com

Το συνέδριο σχεδιάζει και προωθεί ο συμβουλευτικός οίκος Avantless, που ειδικεύεται στην εφαρμογή των τεχνολογιών της πληροφορικής και του διαδικτύου στον τουρισμό. Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο GrandResort (πρώην Hawaii) στη Λεμεσό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024