Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία TMA και Azavista για online πλατφόρμα MICE
Τεχνολογία και τουρισμός

Συνεργασία TMA και Azavista για online πλατφόρμα MICE

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα μέσω της συνεργασίας με την Travel Media Applications η πρώτη ενοποιημένη online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό ομαδικών ταξιδιών, εκδηλώσεων και συνεδρίων που έχει πρόσφατα δημιουργήσει η ολλανδική εταιρεία Azavista.

Πρόσφατα υπεγράφη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Travel Media Applications και της ολλανδικής Azavista με στόχο την προώθηση της online πλατφόρμας της Azavista στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Η Azavista παρέχει ένα εργαλείο το οποίο διευκολύνει τους επαγγελματίες του κλάδου να διαχειριστούν απο ένα κεντρικό σημείο όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια εκδήλωση, ένα ομαδικό ταξίδι ή ένα συνέδριο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ ειδικά για τον κλάδο του Τουρισμού και της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η online πλατφόρμα διαχωρίζεται σε τρεις βασικές ενότητες (modules):

  • Group Travel Management
  • Event Management
  • VAT Reclaim

Η πλατφόρμα προσφέρει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία δίνουν στον χρήστη μια πληθώρα επιλογών και δυνατοτήτων.

Αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας της Azavista υπάρχει στον ειδησεογραφικό κόμβο της T.M.A., Travel Daily News Greece & Cyprus.

Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Τ.Μ.Α., δήλωσε για τη συνεργασία: “Είμαστε πολύ περήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες επαγγελματίες τουρισμού που διοργανώνουν ομαδικά ταξίδια ή εκδηλώσεις να χρησιμοποιήσουν αυτό το καινοτόμο εργαλείο με στόχο την καλύτερη διαχείριση των υπηρεσιών τους και απώτερο σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους. Στο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον που καλούμαστε να δραστηριοποιηθούμε οι Έλληνες επιχειρηματίες πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να παράγουμε υψηλά ποιοτικό προϊόν και να σταθούμε στο παγκόσμιο στερέωμα. Η Azavista προσφέρει ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία διευκολύνοντας όχι μόνο την καθημερινότητα των εργασιών, αλλά και βοηθώντας στη χάραξη της στρατηγικής της εταιρείας”.

“Παρόλο τις σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, ο τουρισμός παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους για την ελληνική οικονομία. Επιπλέον, τώρα περισσότερο από ποτέ, παρατηρούμε μια σημαντική αύξηση στη διείσδυση και υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στόχος της Azavista είναι να προσφέρει ένα εργαλείο στους επαγγελματίες του κλάδου με το οποίο μπορούν να  διατηρήσουν και να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα τους. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη Travel Media Applications, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να μπούμε δυναμικά και επιτυχημένα στην ελληνική αγορά”, δήλωσε ο JP van der Kuijl, CEO της Azavista.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024