Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤα Event Awards 2022, στην 7η χρονιά τους, αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον κλάδο των διοργανώσεων
MICE

Τα Event Awards 2022, στην 7η χρονιά τους, αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον κλάδο των διοργανώσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα Event Awards διοργανώνονται για έβδομη χρονιά από το “Marketing Week” της BOUSSIAS και φιλοδοξούν να αναδείξουν τις καινοτομίες και να αποτυπώσουν την εξέλιξη μιας αγοράς που συνεχώς προσαρμόζεται, εξελίσσεται και δημιουργεί.

Τα βραβεία διαρθρώνονται σε 10 βασικές ενότητες μέσα από τις οποίες επαγγελματίες του κλάδου, όπως διοργανωτές θεματικών εκδηλώσεων, εταιρείες παραγωγής, brands, event providers, οργανισμοί και ΜΚΟ, Destination Management Companies, διοργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων, εταιρείες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και κάθε ομάδα που σχεδιάζει και υλοποιεί οποιαδήποτε εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα έργα της και να διεκδικήσει τη διάκρισή της.

Την αξιολόγηση θα αναλάβει ανεξάρτητη επιτροπή, μέλη της οποίας είναι εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών.

Η κα Σίσσυ Λιγνού, προέδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης αναφέρει: “Είναι μεγάλη η χαρά μου αλλά και τιμή να προεδρεύω των Event Awards 2022, μίας διοργάνωσης που αποτελεί θεσμό, ιδιαίτερα σε μία χρονιά που η Ελλάδα βγαίνει μπροστά και προβάλλει τη δυναμική της σε πολλούς τομείς με ‘αέρα επανεκκίνησης’. Ο κόσμος των events, η βιομηχανία συνεδρίων και εκδηλώσεων αποτελεί το διαμάντι του Ελληνικού Τουρισμού, τη θεματική αυτή μορφή, που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη της χώρας. Τα Event Awards δίνουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου μας να αναδείξουν το έργο τους και την προσπάθειά τους σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις αλλά και σε έναν τομέα, που μπορεί να τοποθετήσει τη χώρα μας ψηλά στο διεθνή χάρτη MICE.

Η διοργάνωση αυτή θα είναι μία σημαντική ευκαιρία για όλους εμάς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εκδηλώσεων και συνεδρίων, να προβάλλουμε τη δραστηριότητά μας, τις συνεργασίες μας, να αναδείξουμε το σχεδιασμό, την υποστήριξη και την πραγματοποίηση σημαντικών διοργανώσεων. Θα είναι επίσης μία εξαιρετική ευκαιρία να εμπνεύσουμε τους νεότερους, παρουσιάζοντάς τους το μαγικό κόσμο των events, που τόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στο μέλλον και στην εξέλιξή τους.

Θα ήθελα να συγχαρώ την Boussias για τη σημαντική πρωτοβουλία οργάνωσης και συνέχισης των Event Awards και να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε σε μία γιορτή επιβράβευσης, γνώσης, έμπνευσης και γνωριμίας με αξιόλογους επαγγελματίες”.

Το ενδιαφέρον και φέτος θα στραφεί στη διεκδίκηση των κορυφαίων βραβείων της χρονιάς. Μεταξύ των εταιρειών που έχουν κατακτήσει μεγάλες διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια είναι οι Amuse, Magna Events, Yard, The Newtons Laboratory, Headline, V+ O Communication, Wind Hellas, όμιλος ΟΤΕ- Cosmote, Athens Digital Arts Festival, NIKE και Παπαστράτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023