Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΤι τουρισμό θέλουμε στην Ελλάδα;
Συνέδρια

Τι τουρισμό θέλουμε στην Ελλάδα;

Tourism in Greece

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν όλα τα σημαντικά ερωτήματα του κλάδου.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, με μία ενότητα αφιερωμένη στο μέλλον και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού αλλά και παγκοσμίως.

Πως μπορεί να χτίσει ο ελληνικός τουρισμός πάνω στις επιτυχίες και την ανάπτυξη των τελευταίων ετών; Πως θα καλυφθεί το κενό στις δεξιότητες και τη ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού; Πως θα εκπαιδευτεί μια νέα γενιά εργαζομένων και στελεχών στον τουρισμό ώστε να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια ανάπτυξη του κλάδου; Πως επιδρούν οι ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και η παγκόσμια τάση προς μια μορφή βιώσιμου τουρισμού;

Στο Φόρουμ θα συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών και ξενοδοχειακών κολοσσών της Ελλάδας και εταιρείες τεχνολογίας όπως η AirBnB, Booking.com, Expedia Group.

Από τους διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό ξεχωρίζουν ο Country Manager Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Airbnb Giacomo Trovato και τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου μεταξύ των οποίον και ο Δρ. Ανδρέας Ανδρεάδης, CEO του Ομίλου Sani/Ikos στον οποίο ανήκουν τα Sani Resort and Ikos Resorts στην Ελλάδα, η Χλόη Λασκαρίδη, εκτελεστική πρόεδρος στο ΔΣ της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε, ο Ιωάννης Χατζηλαζάρου, πρόεδρος & Managing Director H Hotels Collection, η Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Phāea Resorts και ο CEO του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης.

Από πλευράς της Πολιτείας, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα συμμετέχουν ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και οι γενικοί γραμματείς Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024