Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΟΑΚΑ: Μεγαλύτερη από 70% η αύξηση σε διοργανώσεις και εκδηλώσεις
MICE

ΟΑΚΑ: Μεγαλύτερη από 70% η αύξηση σε διοργανώσεις και εκδηλώσεις

Στο ιστορικό αθλητικό συγκρότημα, κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ενεργειακής αναβάθμισης, αποκατάστασης και συντήρησης, τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε εβδομάδα διεξάγονται αθλητικές διοργανώσεις, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, συνέδρια κ.λπ.

Σε ένα τοπόσημο της Ελλάδος όπου ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία μετατρέπεται το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”. Τους πρώτους επτά μήνες του 2022, η αύξηση διοργανώσεων και εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, σε σχέση με το 2018, ξεπερνάει το 70%, κάτι που συνεπάγεται με σημαντικά έσοδα για τον οργανισμό.

Στο ιστορικό αθλητικό συγκρότημα, κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ενεργειακής αναβάθμισης, αποκατάστασης και συντήρησης, τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε εβδομάδα διεξάγονται αθλητικές διοργανώσεις, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, συνέδρια κ.λπ. Το ενδιαφέρον των διοργανωτών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλο, κάτι που δείχνει τη δυναμική του συγκροτήματος και αναδεικνύει το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19.

“Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις και τις διοργανώσεις το οικονομικό όφελος για τον Οργανισμό είναι αρκετό ενώ δημιουργείται και μία υπεραξία. Επίσης, μεγάλη είναι η προβολή του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και κατ’επέκταση της χώρας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθώς και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη που έχει δώσει μία άλλη πνοή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας μας”, υπογράμμισε ο συντονιστής γενικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής.

OAKA Events

Το 2022, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών έχουν διεξαχθεί, μεταξύ άλλων, η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, το διεθνές μίτινγκ “Acropolis Swim Open”, ο τελικός της σειράς αγώνων της καλλιτεχνικής κολύμβησης FINA World Series Super Final, πανελλήνια πρωταθλήματα αθλητικών ομοσπονδιών και εκδηλώσεις που αναδεικνύου και προωθούν τον αθλητικό τουρισμό. Η “καρδιά” του ΟΑΚΑ όμως χτυπάει και στον πολιτισμό. Συναυλίες, εκδηλώσεις, συνέδρια και διοργανώσεις, που προβάλλουν τόσο το συγκρότημα όσο και τη χώρα, έχουν πραγματοποιηθεί αυτούς τους μήνες ή προγραμματίζονται για το προσεχές χρονικό διάστημα. Φυσικά, ξεχωρίζουν οι μεγάλες συναυλίες των Scorpions – Alice Cooper και των Iron Maiden. Ήδη, έχουν διεξαχθεί το Eject Festival, το Waterboom Festival, το Colour Day Festival, Athens Rocks Festival, οι συναυλίες του Μαλούμα, των V-Boys κ.α. Το προσεχές χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες συναυλίες, όπως αυτή των ΒήταΠεις.

Σε ό,τι αφορά στις προσεχείς αθλητικές διοργανώσεις, στις 8 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις. Οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου, με τα υπερσύγχρονα αυτοκίνητά τους, θα ξεκινήσουν με μία μοναδική παράσταση την EKO Special Stage @Olympic Stadium και οι εικόνες του ΟΑΚΑ και της Ελλάδος θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024