Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΣτη μέση έμεινε το Συνεδριακό Κέντρο Καβάλας

Στη μέση έμεινε το Συνεδριακό Κέντρο Καβάλας

Με την απόφαση για την παύση της χρηματοδότησης του Συνεδριακού Κέντρου Καβάλας, το έργο δεν θα αποπερατωθεί και θα παραμείνει μισολοκληρωμένο, αφού εξωτερικά το οίκημα δείχνει πως είναι σχεδόν έτοιμο […]

Με την απόφαση για την παύση της χρηματοδότησης του Συνεδριακού Κέντρου Καβάλας, το έργο δεν θα αποπερατωθεί και θα παραμείνει<...> μισολοκληρωμένο, αφού εξωτερικά το οίκημα δείχνει πως είναι σχεδόν έτοιμο για να λειτουργήσει.

Για την παραπάνω απόφαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Καβάλας εξέφρασαν την αγανάκτηση τους τονίζοντας ότι το έργο έχει ξεκινήσει προ πολλών ετών και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Το Κέντρο επιλέχθηκε να γίνει ανατολικά της Καβάλας, στην περιοχή της Νέας Καρβάλης και μέχρι στιγμής έχουν γίνει οι εξωτερικές εργασίες, όμως το κτίριο δεν διαθέτει ούτε αποχέτευση, ούτε άλλες υποδομές, απαραίτητες για να δοθεί σε χρήση.

“Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το γεγονός ότι η Καβάλα δεν διαθέτει μέχρι σήμερα έναν χώρο ικανό να φιλοξενήσει την οποιαδήποτε επιμελητηριακή έκθεση ή άλλη υψηλού επιπέδου. Και αυτό έχει ως συνέπεια να στερείται η περιοχή και οι επιχειρηματίες – επαγγελματίες του νομού τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους τα είδη, που παράγουν ή τις υπηρεσίες κ.α. που προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό σε έναν χώρο σωστά οργανωμένο και μελετημένο για τέτοιου είδους παρουσιάσεις”, αναφέρουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Καβάλας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024