Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις Just Online 2023: Το Μέλλον των Πετυχημένων Eshops
  • This event has passed.

Just Online 2023: Το Μέλλον των Πετυχημένων Eshops

Οκτ 19, 2022, 5:00 μ.μ
5:00 μ.μ - 9:00 μ.μ
€90.00
Σεμινάριο E-Commerce Just Online

“Πως θα φτιάξω ένα eshop που θα φέρνει πωλήσεις” είναι το ερώτημα που απαντάει η ημερίδα της JustOnline με θέμα: “Το Μέλλον των Πετυχημένων Eshops”. Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο Mediterranean College, Κοδριγκτώνος 13, Αθήνα.

Η Just Online, 3600 digital agency, διοργανώνει την ημερίδα: Το Μέλλον των Πετυχημένων Eshops το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο Mediterranean College, Κοδριγκτώνος 13, Αθήνα (ή online σε περίπτωση που υπάρξουν μέτρα περιορισμού μετακινήσεων λόγω Covid).

Βασικός στόχος της ημερίδας είναι να απαντήσει στα ερώτημα “πως θα φτιάξω ένα eshop που θα φέρνει πωλήσεις“.

Οι εισηγητές Αρσένης Πασχόπουλος και Αρετή Βάσσου θα αναπτύξουν τα παρακάτω καίρια θέματα:

Θεματικές ενότητες

  • Ο ορισμός του πετυχημένου eshop
  • Πωλήσεις και eshop: τι τις επηρεάζει και πως τις αυξάνουμε
  • Τα εργαλεία για τη δημιουργία του πετυχημένου eshop
  • Το περιεχόμενο ενός πετυχημένου eshop στο επίπεδο του προϊόντος και όχι μόνο
  • Branding: γιατί είναι σημαντικό για την επιτυχία ενός eshop
  • Πως κάνουμε online & offline branding για ένα eshop
  • Marketplaces: “να το βάλω ή να μη το βάλω”;
  • Metaverse: ποιες αλλαγές θα φέρει στον τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης του καταναλωτή.

Σε ποιούς απευθύνεται

  • Σε ιδιοκτήτες eshop οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα και την απόδοση της online επιχείρησής τους
  • Σε επιχειρηματίες που σκέπτονται να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό eshop και θέλουν να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες στους συνεργάτες τους αλλά και να εποπτεύσουν με επιτυχία την διαδικασία δημιουργίας του eshop
  • Σε ανθρώπους του marketing οι οποίοι εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με την λειτουργία και την επιτυχία ενός eshop

Ομιλητές

ΑΡΣΕΝΗΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινά το 1996. Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just Online.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Ευτυχώς με Απέλυσαν” (2021), “Social Media Marketing”, 2010, “Ηλεκτρονικό Εμπόριο” (3η έκδοση 2007). Για 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος εκπαίδευσης για τραπεζικά συστήματα online πληρωμών στην First Data. Έχει εργαστεί στα τμήματα marketing των εταιρειών Shell, Johnson & Johnson, Fiat, Boston University, Όμιλος Δ. Αγγελόπουλου.

Από τους πρώτους (1996) που δημιούργησαν σεμινάρια Ηλεκτρονικού Εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διεξήγαγε κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικού εμπορίου για την ΕΣΕΕ. Έχει διδακτική εμπειρία από το 1996. Διδάσκει digital marketing στο Mediterranean College.  Για 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος προώθησης και εκπαίδευσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας). Είναι απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University.

Όταν δεν βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο, μαγειρεύει, ταξιδεύει ή κάνει καταδύσεις.

ΑΡΕΤΗ ΒΑΣΣΟΥ

Η Αρετή Βάσσου είναι Digital Strategy Director του IDEADECO SEO Copywriting Agency και Ιδρύτρια της Greek Online Content Creators Association – GOCCA. Υλοποιεί επιχειρηματικές ιδέες μέσω SEO, Copywriting, Blogging, Branding, Social Media και Email Marketing.

Ως Digital Nomad μαζί με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες, έχει εκδώσει βιβλία και έχει πάρει μέρος ως Ομιλήτρια σε πολλά Συνέδρια. Λατρεύει τη μουσική, τις γάτες, το υπέροχο φαγητό, τα βιβλία και τη ζωγραφική.

Υποστηρικτής: TravelDailyNews Greece & Cyprus

Σχόλια εκπαιδευόμενων

Έλσα Σοϊμοίρη – Σεμινάριο Facebook Marketing

Στο σεμινάριο Facebook Marketing του κυρίου Πασχόπουλου, μάθαμε πολύ περισσότερα από όσα φάνηκαν ότι γνώριζαν κάποιοι ειδικοί στους οποίους είχαμε αναζητήσει υπηρεσίες social media marketing

Ανδρέας Ζιαμπάκας – Σεμινάριο Google Adwords

Έχω συμμετάσχει και σε αλλά σεμινάρια Internet Marketing και το βρήκα πιο κατατοπιστικό απ’ όλα, μιας και ο εισηγητής, όχι μονό αναφέρθηκε στα εργαλεία αλλά ακλούθησε ένα step-by-step instruction για το στήσιμο μιας καθόλα ολοκληρωμένης καμπάνιας, κατανοώντας έτσι πλήρως όλες τις παραμέτρους που συντελούν μια καμπάνια , στην πράξη, εξαλείφοντας έτσι κάθε απορία που εκκρεμούσε από τα προηγούμενα , πιο θεωρητικά σεμινάρια.

Μιχάλης ΙΤζίκας, Managing director, Tzikas Advertising

Το σεμινάριο ‘’Διαφήμιση στο Διαδίκτυο με μικρό προϋπολογισμό’’ είναι το 3ο σεμινάριο του κ. Αρσένη Πασχόπουλου που παρακολούθησα. Άριστα καταρτισμένος στο χώρο της διαφήμισης, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των νέων μέσων, με μια αμεσότητα κι απλότητα που κάνει το μαθητή ν’ αφομοιώνει εύκολα και γρήγορα όσα έχει να πει και με σημαντικό συγγραφικό έργο πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, ο κ. Πασχόπουλος είναι ένας πολύ χρήσιμος βοηθός και σύμβουλος για την επιχείρησή μου κι εμένα. Εύχομαι προσωπικά στον κ. Πασχόπουλο και σε όλη την ομάδα του να συνεχίσουν την τόσο σημαντική δουλειά που κάνουν, ειδικά αυτή  την περίοδο κρίσης, που οι έγκυρες και σωστές πληροφορίες είναι το καλύτερο όπλο για τον επιχειρηματία.

Κατερίνα Ντάνου – Σεμινάριο E-tourism

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω το σεμινάριο. Ήταν μοναδική εμπειρία – υψηλού επιπέδου – εύστοχο – άμεσο – άψογα οργανωμένο. Έχω παρακολουθήσει και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια τα οποία υπήρξαν σαφώς χαμηλότερου επιπέδου που στο τέλος είχες μία χαοτική εικόνα απέναντι σε επιλογές και λύσεις. Θα χαρώ πολύ να παρακολουθήσω ότι οργανώσετε μελλοντικά. Ο κος Πασχόπουλος ήταν εξαιρετικός – άμεσος – συνοπτικός – εστιασμένος και με χιούμορ!

Mata Marinidou, General & Creative Director at Two Yellow Feet advertising

Arsenis, as a speaker & author, has a lot to offer; With a variety of skills and knowledge and with exceptional professionalism, he provides his audience with insights on a large subject area concerning the web. I would recommend anyone to attend his seminars.

Άννα Κοτζιά – Σεμινάριο κατασκευής e-shop & site

Πολύ ενδιαφέρων και πολύ χρήσιμο. Έμαθα αρκετά πράγματα που δεν ήξερα. Αν κάνω site σίγουρα θα μου χρησιμεύσει.

Μίνα Γκιώνη- Google Adwords + SEO + Social Media Advertising

Το σεμινάριο ‘Google Adwords + SEO + Social Media Advertising’ του κου Αρσένη Πασχόπουλου ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου! Η κάλυψη της θεματολογίας ήταν αναλυτική,πλήρης και κυρίως ουσιαστική.

Με τον εκπτωτικό κωδικό tma40 κερδίζετε έκπτωση 40%

Register

Οργανωτής

Just Online
Τηλέφωνο:
2106146442
Email:
Info@justonline.gr
View Organiser Website

Χώρος διεξαγωγής

Mediterranean College
Κοδριγκτώνος 13
Αθήνα, 210 8899600 104 34 Greece
+ Google Map
Ιστοσελίδα χώρου διεξαγωγής
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024