Τελευταία νέα
HomeΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέα καταστήματα JYSK σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα
Εξοπλισμός

Νέα καταστήματα JYSK σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα

JYSK

Η JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα, επεκτείνοντας το δίκτυό της στην Ελλάδα σε 59 καταστήματα, με σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου ανοίγουν δύο νέα καταστήματα JYSK στην Κρήτη, σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα. Η JYSK διαθέτει πλέον 59 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η εταιρία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με τα νέα καταστήματα σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα αριθμεί 59 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Μάλιστα το πλάνο αυτό θα ενταθεί εντυπωσιακά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς πριν το κλείσιμο του τρέχοντος οικονομικού έτους της εταιρίας (στις 31 Αυγούστου 2024) τέσσερα ακόμα καταστήματα αναμένεται να κάνουν εγκαίνια φέρνοντας την πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους πελάτες της.

«Αναπτύσσουμε συνεχώς το δίκτυό μας και θα φτάσουμε τα 63 καταστήματα μέχρι τον Αύγουστο του 2024 και περίπου 110 εκατ. ευρώ καθαρό τζίρο στη χρήση που θα κλείσουμε τότε. Σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε τα 70 καταστήματα τα επόμενα χρόνια, παρόλο που η ελληνική αγορά εμπορικών ακινήτων είναι η πιο προκλητική για εμάς στην Ευρώπη. Ο κύριος στόχος μας εξακολουθεί να είναι να ανοίξουμε καταστήματα στα νησιά, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σε ορισμένες μικρότερες πόλεις, που δεν έχουμε καλύψει μέχρι στιγμής» δήλωσε αναφορικά με το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων και την πορεία της JYSK Ελλάδας ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.

Παράλληλα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK συνεχίζει το πρόγραμμα ανακαίνισης παλαιότερων καταστημάτων της στο νέο της concept (store concept 3.0). Το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως η JYSK έχει ήδη λανσαριστεί σε πολλά καταστήματα του δικτύου της στην Ελλάδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη των πωλήσεών τους αλλά και ως προς την ικανοποίηση των πελατών. Με βάση αυτό το πλάνο ανακαινίσεων την Πέμπτη 20 Ιουνίου κάνει εγκαίνια πλήρως ανακαινισμένο το κατάστημα JYSK στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Ρέθυμνο

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Ιεράπετρα

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στο 2Ο χλμ. Ιεράπετρας – Σητείας.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024