Τελευταία νέα

Χορηγός της υψηλής γαστρονομίας η ΙΩΝΙΑ

Η ΙΩΝΙΑ υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις οι οποίες αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού. Στα πλαίσια αυτά,συμμετείχε σαν βασικός χορηγός στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που το Sani Resort διοργάνωσε […]

Η ΙΩΝΙΑ υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις οι οποίες αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού. Στα πλαίσια αυτά,<...>συμμετείχε σαν βασικός χορηγός στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που το Sani Resort διοργάνωσε στην Χαλκιδική από τις 5-7 Μαΐου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στα τρία καλύτερα εστιατόρια του Sani Resort:
Στο Water Restaurant και στο Byblos, εστιατόρια βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο, καθώς και στο Sea You Up ένα από τα 70 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού και εμπορικού χώρου, καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, απόλαυσαν τις γαστρονομικές δημιουργίες των προσκεκλημένων chefs.

Ο Eric Frechon, κάτοχος 2 αστεριών Michelen, ο Alain Parodi και ο Daniel Ettlinger παρουσίασαν τις δημιουργίες τους σε σερβίτσια ΙΩΝΙΑ και STEELITE, εταιρία που αντιπροσωπεύει η ΙΩΝΙΑ από το 2004.

Οι μοντέρνες φόρμες πορσελάνης Apollo και Cosmos, τα πολυτελή σερβίτσια με χρυσή διακόσμηση Chrysalis και η πρωτοποριακή οργανική φόρμα Organics της STEELITE, ήταν τα σκεύη πορσελάνης στα οποία παρουσιάστηκαν 21 διαφορετικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Η ΙΩΝΙΑ με είδη υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού δηλώνει παρουσία στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, βραβευμένα με διεθνείς διακρίσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024